La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici

Revista d'actualitat artística i cultural de lliure aportació

Publica aquí els teus articles

Revista

Veure totes les notícies

Publica aquí els teus articles

 1. 15/02/2020
  Presentació del nou CD Capvespre Mariner del grup d'havaneres Barcarola, de Vilassar de Mar.
 2. 17/12/2019
  Crítica del CD "20 Pieces for Solo Lute" al número 370 de la Revista Musical Catalana de Setembre-Desembre del 2019.
 3. 10/04/2019
  El grup d'havaneres Barcarola de Vilassar de Mar (comarca del Maresme) ens presenta el seu nou CD "Capvespre mariner"
 4. 24/03/2019
  Programa de televisió 8TV dedicat a Vilassar de Mar, presentat per Elisabet Carnicé, Tony Corvillo i Jofre, amb la col·laboració de Barcarola Havaneres
 5. 05/03/2019
  Taller El mite del Grial, per Victoria Cirlot, del 29 al 31 de març al Santuari de Cura.Mallorca.
 6. 27/02/2019
  Tour de presentació dels taller 2019
 7. 24/10/2018
  Aquesta és la història de dues dones, de dues amigues, que són tu i són jo. L’una repartia cartes abans de començar a escriure-les. L’altra, quan la iaia li explicava la caputxeta vermella, …
  Arxivat a: Teatre
 8. 18/10/2018
  Pablo i Sara, dos joves caòtics i inestables, estan intentant obrir-se pas al complexe món de les indústries creatives.
  Arxivat a: Teatre

Aparador

Exposa i ven aquí les teves obres i els teus projectes

Veure tots els productes
 • Literatura

  TALLER EL MITE DEL GRIAL AMB VICTORIA CIRLOT

  TALLERES ISLADOS

  Del 29 al 31 de març al Santuari de Cura, Randa.Mallorca.  El mite del grial serà abordat des dels textos medievals i la seva iconografia en la seva etapa de construcció, entre els anys 1180 i 1230, és a dir, des de Chrétien de Troyes fins a la Queste del Saint Graal. Es tracta de comprendre a quina pregunta històrica va respondre aquesta poètica del grial, escrita en francès i en alemany antics, per a seguidament plantejar si el mite continua responent-nos en la modernitat, això és, si continua viu, tractant obres com el Parzival de Richard Wagner fins als nostres dies. S'abordarà el simbolisme del grial a partir de l'esoterisme del segle XIX fins a l'actualitat.   Preus: de 360 € a 520 €, incloent allotjament i àpats Inscripcions i informació detallada a:   www.talleresislados.com      www.facebook.com/TalleresIslados  

  Preu: 360,00€

 • Literatura

  LA FORÇA DE LES PARAULES

  Miracle Sala

  La força de les paraules, obra guanyadora del II Premi de Narrativa Món Rural, és un recull de contes que evoquen vivències i paisatges de la infantesa, a través d’un joc que barreja el record amb la fantasia. La majoria dels contes relaten episodis, viscuts o imaginats, des dels ulls d’una nena que viu en un entorn rural i que creix enmig d’una família nombrosa, uns veïns que coneix bé i la seva colla d’amics. Una reineta que té un somni, una bassa plena de misteri, la sorpresa del primer mort, reunions familiars de diumenge a la tarda... Aquestes i altres formen un total de vint-i-cinc històries, narrades a partir d’un eix comú: la fascinació per la llengua i la seva força. Les paraules agermanen la gent i la natura, els jocs i les tasques de pagès, les cases i el carrer, el goig de viure i la contundència de la mort.

  Preu: 11,90€

 • Literatura

  Vint-i-dues camèlies i un pessic de pols

  MARTA MALLEU SOLA

  Sinopsi Aquesta obra ens presenta una sèrie de narracions amb un tanatori com a nexe d’unió entre els diversos contes. En un escenari, certament poc habitual, se’ns mostren uns personatges entrelligats els uns amb els altres de maneres ben inesperades, i que conformen, tots plegats, un teixit narratiu ple de vida i de sentiments. És una obra coral, tant pel fet de ser cinc els narradors, com per la complexitat de la combinació de personatges que hi intervenen, en la qual veiem com afloren, davant de la mort, sentiments purs, bones i males intencions, secrets inconfessables i amors apassionats, que, al seu torn, dibuixen, en lleus però punyents pinzellades, unes situacions molt representatives de diversos àmbits de la societat catalana actual. És un recull que té moltes lectures, i que ofereix abundants motius de reflexió al lector. Més d’un hi trobarà elements que li ressonaran, de la seva pròpia vida o d’altres vides que coneix o que li han explicat. Hi ha molta veritat, desesperança, enyor i també crueltat, davant de la impossibilitat definitiva de corregir els errors, mantenir les il·lusions i canviar el passat.  http://onixeditor.blogspot.com.es · 697 755 374 · (Necessites javascript per veure aquest correu-e)  ISBN 978-84-946760-2-4 PVP 16,00 € (IVA INCLÒS) FORMAT 155x230 mm PÀGINES 140 IDIOMA CATALÀ  COL·LECCIÓ THOT NARRATIVA  ENQUADERNACIÓ RÚSTICA AMB SOLAPES 

  Preu: 16,00€

 • Literatura

  Sacrlegis Un llibre-disc de Víctor Obiols Bocanegra

  GODALL EDICIONS

  Poemes musicats de clàssics catalans LLibre i CD

  Preu: 16,00€

 • Literatura

  El pes

  GODALL EDICIONS

  Poesia cadup nº 9 Autor: Roger Vilà Padró

  Preu: 16,00€

 • Literatura

  Corre, pare, corre!

  GODALL EDICIONS

  Corre, pare, corre! és un recull de contes que giren a l’entorn del pare absent o que ha dimitit de la seva funció, des del pare que corre, com en el conte que dóna títol al recull, fins al que apareix per sorpresa a casa amb una bossa de mandarines. A la tradició coreana, la figura del pare té un paper molt important: és el centre de la família en una societat extremament patriarcal. Què passa, doncs, quan falta aquest pilar? Què els passa als fills quan els pares no fan de pares? Els contes de Kim Ae-ran en podrien ser la resposta, tot i que van més enllà i s’emmarquen en un univers simbòlic. Amb humor i ironia, i també amb estranyesa, l’autora retrata els fracassos i les dificultats de la seva generació, la nascuda als anys vuitanta del segle xx, una generació que es va construint entre les restes de la tradició mentre intenta seguir el ritme d’una modernitat sense fre. Els relats d’Ae-ran ens acosten a un univers llunyà, el coreà, i alhora pròxim, el contemporani, perquè la precarietat laboral, la desestructuració familiar, els horaris laborals abusius, la manca d’habitatge i la solitud de les grans ciutats són comuns per a la majoria dels joves d’arreu del món —trist patrimoni de la globalització. Kim Ae-ran forma part de la nova generació d’autors que han renovat la literatura coreana, i ara els lectors catalans tenen l’oportunitat de gaudir per primer cop de la seva veu i la seva visió del món personalíssimes.

  Preu: 19,00€

 • Literatura

  Tot el blat

  GODALL EDICIONS

  Col·lecció "Cadup" nº 8 Autora Christelle Enguix De la peripècia vital d’enamorar-se, concebre un fill, portar-lo al ventre, parir-lo, separar-se d’ell, alletar-lo, aprendre a mirar-lo com a un ésser aliè i tanmateix pròxim, Christelle Enguix en fa matèria poètica amb un llenguatge propi. Un llenguatge que bull de metàfores sensuals, lligades a la terra i a l’aigua amb ressonàncies de clàssics —March, Estellés, Vinyoli, Neruda—, i que al mateix temps sorprèn per la seva modernitat.  

  Preu: 16,00€

 • Literatura

  Amb la llengua fora

  GODALL EDICIONS

  Segon premi «El català pel món». Relats de professors de català a l’estranger. Autors:Laia Serret Prunera, Pau Sanchis Ferrer, Josep Antoni Clement Rovira, Núria Martí Constans i Eduard Velasco. Amb dos contes inèdits de Yannick Garcia i Marina Espasa. És un ebook.

  Preu: 4,99€

 • Literatura

  L'Arquitectura del conte

  GODALL EDICIONS

  Una guia del conte literari al servei de contistes, lectors i professors. Autor: Isidre Grau. L’arquitectura del conte proposa un itinerari per tot el que es pot qüestionar el contista, amb ganes de facilitar-li les respostes més personals. Perquè abans d’abordar els experiments decididament innovadors és molt convenient haver assimilat les lleis del gènere i les diverses tradicions que l’han dut a ser un àmbit que permet desplegar la màxima intel·ligència narrativa. Es tracta, doncs, de llegir i valorar-ho tot per després, quan ja ens sentim una mica més savis, deixar anar la imaginació sense traves.

  Preu: 19,00€

 • Literatura

  Celebració

  GODALL EDICIONS

  Col·lecció "cadup" nº 7 Edició bilingüe gallec-català del poemari de Gonzalo Hermo. Un petita joia que va ser mereixedora del premi de la crítica Galega i del premi nacional de poesia Miguel Hernández 2015. La trducció al català l'ha fet el poeta Adrià Targa Aquí podeu llegir la ressenya que n'ha fet el Sebastià Portell.

  Preu: 16,90€

 • Literatura

 • Música

  La pedagogía de grupo

  Cèlia González

  La Pedagogía de grupo. Cèlia González. Musical training Publicaciones 2016 Disponible en Amazon y Apple store Este libro es un manual completo sobre la metodología de la pedagogía de grupo aplicada a la enseñanza de un instrumento musical. La obra aborda esta metodología desde todos los aspectos, no solo en su fundamentación teórica sino también en su aplicación práctica, siendo útil tanto a los educadores que se acercan a ella por primera vez, como a los ya experimentados. Entre sus mejores bazas está el aportar numerosos ejemplos prácticos para realizar en el aula, así como un extenso apartado de fichas de actividades. El libro se divide en 6 capítulos: · Capítulo 1: Definición · Capítulo 2: Metodología · Capítulo 3: El grupo desde dentro · Capítulo 4: Las sesiones · Capítulo 5: Las actividades · Capítulo 6: Fichas de actividades Este es un libro imprescindible para todos aquellos educadores que se planteen hacer de la educación musical algo más que un aprendizaje de técnica instrumental. En palabras de su autora:  “El objetivo de la clase de grupo no es tanto aprender un instrumento, como aprender música a través del instrumento, y no es solo aprender música, sino formarse como persona a través de la música”.

  Preu: 9,99€

 • Música

  La pedagogia de grup

  Cèlia González

  Aquest llibre és un manual complet sobre la metodologia de la pedagogia de grup, aplicada a l'ensenyament d'un instrument musical. L'obra aborda aquesta metodologia des de tots els aspectes, no solament en la seva fonamentació teòrica sinó també en la seva aplicació pràctica, sent útil tant als educadors que s'apropen a ella per primera vegada, com als ja experimentats. Entre les seves millors bases està l'aportar nombrosos exemples pràctics per realitzar a l'aula, així com un extens apartat de fitxes d'activitats. El llibre es divideix en 6 capítols: · Capítol 1: Definició · Capítol 2: Metodologia · Capítol 3: El grup des de dins · Capítol 4: Les sessions · Capítol 5: Les activitats · Capítol 6: Fitxes d'activitats Aquest és un llibre imprescindible per a tot professor que es plantegi fer de l'educació musical quelcom més que un aprenentatge de tècnica instrumental.  En paraules de la seva autora: “L'objectiu de la classe de grup no és tant aprendre un instrument, com aprendre música a través de l'instrument, i no és solament aprendre música, sinó formar-se com a persona a través de la música”. Disponible a Amazon i Apple store

  Preu: 9,99€

 • Literatura

  El CRIT I L'ECO

  GODALL EDICIONS

  Autor: Jordi Mas (veure fitxa d’autor) Pròleg de Joaquim Sala-Sanahuja Col·lecció «Cadup» número 6   Un llibre de poemes d’evocació japonesa. En el seu pròleg, Joaquim Sala-Sanahuja defineix així la temàtica del llibre: “Sensacions d’un moment, sovint perdudes en el temps, però que afloren de bell nou, sol·licitades per un indret, un objecte, una situació; o bé sentiments soterrats que pugen a la impensada, de la mateixa manera que es diu que “puja” la febre, en acarar-se a una vivència d’un temps”. Els 63 haikus i tres narracions poètiques d’aquest poemari tenen com a denominador comú l’extrema elegància formal al servei de la intensitat. Godall Edicions, 2016 ISBN: 978-84-945094-1-4 Preu + IVA: 16,90 € Notícies relacionades "Presentació de "El CRIT I L'ECO" Nou llibre de poemes de la col·lecció "cadup". Haikus i prosa poètica de Jordi Mas. (Text d'Oriol Fuster Cabrera) [@Oriol_fc]  

  Preu: 16,90€

 • Literatura

  CARLOS NARANJO

  CARLOS NARANJO

  Niebla Púrpura (Proyecto Cervantes XXI) El projecte Cervantes XXI va ser el nom en clau d'un programa psiquiàtric que estudiava la psicopatia, la seva reacció cerebral i possible eradicació, utilitzant com a conillets d'Índies humanes a assassins en sèrie i subjectes de perfil sociòpata. Aquest programa, emprava una tècnica revolucionària de 'psicoanàlisi narratiu' segons la qual, els pacients revivien el seu èxtasi psicòtic a través de la fantasia literària. Finançat per altes esferes governamentals, els sorprenents i reeixits resultats del Cervantes XXI -que el govern va planejar manipular des d'un principi, van arribar a constituir una amenaça tal que afectava el propi concepte de societat, a la seva estructura i idiosincràsia i l'auge d'una esclavitud moderna , mai vista en tota la història de la Humanitat ... "Ara, i després d'aquella alliberament explosiva de frustració i ira continguda, se sentia viu de nou. I fos com fos, aquella poderosa sensació de plenitud que no havia tornat a sentir des dels seus dies d'infància, li compensava el fet d'haver enfonsat la seva ànima a l'infern per sempre. '(Boira porpra, Projecte Cervantes XXI) Carlos Naranjo Santana (Carl NASA) El seu estil personal, podria definir-se segons influències de la literatura gòtic-romàntica del s. XVIII-XIX (Lewis, Poe, Shelley, Bécquer, Larra ...) i la literatura moderna (Lovecraft, Bukowsky, Huxley, Orwell, Burguess ...). En altres matèries, el seu interès per la criminologia científica i l'antropologia ha donat com a resultat en suma, la seva òpera prima'Niebla porpra: Projecte Cervantes XXI 'en la qual el seu autor, conjuga tot l'anterior més un marcat caràcter cinèfil, el qual està molt present en la seva obra aconseguint en els seus relats una fusió d'un profund realisme decadent, amb constants picades d'ullet onírics.

  Preu: 19,00€

 • Literatura

  Les ulleres de l'àvia

  Roser Atmetlla

  L'àvia d'en Marc sempre perd les ullesres. I això és molt empipador perquè no pot vigilar que el gat negre no entri al jardí per menjar-se-li els clavells. En Marc sempre l'ajuda a buscar-les, però les s'amaguen, s'amaguen molt...

  Preu: 7,95€