La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Agenda > NOU CURS d'iniciació al PAPER 3D!

Agenda

NOU CURS d'iniciació al PAPER 3D!

Dia i hora: Del dimarts 28/04/2015 a les 10:30 al dimarts 26/05/2015 a les 13:30

Lloc: Taller de 4 pintors. c/ Portaferrissa 16. 08002 Barcelona. Telèfon: 933 183 148 (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Província: Barcelona

País: España

Organitza: Lurdes Civit Utrilla

Curs d'iniciació al paper en 3D Curs de 15h. adreçat a artistes, educadors/es i a totes aquelles persones interessades en les possibilitats del paper, tècniques artístiques i artesanals del paper com a medi d’expressió.

PROGRAMA: A partir de diferents tècniques conegudes des de l’antiguitat com l’ORIGAMI (art del plegat del paper amb les mans), el KIRIGAMI (art de tallar formes i figures de paper amb tisores)...  podrem descobrir un munt de possibilitats del paper en 3D com els POP-UP, tècnica que engloba llibres i targetes tridimensionals o amb moviment.

Actualment aquestes tècniques s’apliquen  en diferents camps com el disseny gràfic, la il·lustració, el disseny d’interiors... o simplement en objectes de regal originals.

A través del plegat, tallat, teixit del paper podem convertir un simple paper de dos dimensions en un objecte volumètric ple de possibilitats creatives i útils...

 

METODOLOGIA: Partirem de l’experimentació a través de diferents exercicis per tal d’anar descobrint totes les tècniques. Descobrirem quins son els millors materials per a la realització dels elements que anirem realitzant.

Aplicarem les diferents tècniques en els objectes que elaborarem durant el curs.

Arxivat a: Arts plàstiques