La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Agenda > Presentació del nou libre de poesía de la col·lecció "Cadup"

Agenda

Presentació del nou libre de poesía de la col·lecció "Cadup"

Dia i hora: dimecres 17/06/2015 de les 19:00 a les 21:00

Lloc: Llibreria La Impossible. Carrer Provenca, 232, 08036 Barcelona

Província: Barcelona

País: España

Organitza: Godall Edicions

"Un riu als ulls del corb" de Josep maria Capilla és el títol del nostre 4t títol de poesia.

Presentaran el llibre, Sam Abrams i Abraham Mohino, i el seu autor el seu autor, Josep Maria Capilla.

"UN riu als ulls del corb"  és un  llibre de poemes de síntesi entre la tradició de la poesia europea de Baudelaire, Pessoa, Gil de Biedma, Ferrater, Vinyoli, l’anglosaxona de Wallace Stevens, i la poesia oriental. No en va el seu autor ha residit al Japó, a Vietnam i a la Xina. Fidel a aquest triple llegat, al llarg de tot el llibre, el títol metafòric es descompon en cada un dels seus elements i en múltiples capes de significats. El corb, personatge central, negre estàtic, presideix cada una de les multiplicacions: el ulls, el riu, el vol, la promesa. Un cúmul d’imatges superposades delicadament per parlar-nos de sensacions essencials: la nostàlgia del pas del temps i la fragilitat i la necessitat de l’escriptura per trobar una mica la llum entre la fosca.