La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Agenda > Spellbound Contemporary Ballet

Agenda

Spellbound Contemporary Ballet

Dia i hora: dissabte 20/05/2017 a les 20:00

Lloc: CENTRE CULTURAL TERRASSA. Rambla d'Ègara, 340. Terrassa

Província: Barcelona

País: España

Organitza: 34a Temporada BBVA de Dansa

Les quatre estacions de Vivaldi, amb la música en directe de l’Orquestra Cambra de Terrassa 48. Solista: ALA VORONKOVA

Una nova visió, profunda i innovadora de Les quatre estacions de Vivaldi. L’escena és molt sòbria i hi predomina un sol element: una estructura de fusta que va adoptant diferents canvis de rols; un arbre, una casa, el cel, la terra…. Són les parets del món que ens envolta i on s’hi projecten imatges i vídeos que expressen les diferents estacions de l’any.

El cos de ball està compost per nou ballarins que destaquen per la seva impecable preparació, dibuixant línies i formes amb uns perfectes passos romàntics i delicats i en d’altres ocasions, a un ritme més frenètic propi del contemporani.

Una producció de Spellbound en col·laboració amb el Ministeri de Béns i Activitats Culturals i la Fundació Teatre Verdi de Pisa.

‘Les meves quatre estacions viuen a fora i a dins d’un espai petit que s’aixeca, s’arrossega i que és asfixiant a vegades però que també cura, uneix i protegeix. Sembla una casa petita però és un vaixell, un arbre, un espai misteriós des d’on es poden apreciar els canvis d’estació, un lloc on ets testimoni del cicle de la natura.’

Mauro Astolfi, coreògraf.

 

PREU ENTRE 18€ I 28€


 INFO I COMPRAR ENTRADES 


Arxivat a: Dansa, Música, Clàssica