La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Artistes / Empreses > Associació Amics de la Música de Valls

Associació Amics de la Música de Valls

L'Associació Amics de la Música de Valls i Joventuts Musicals de l'Alt Camp neix al servei de la nostra ciutat i les comarques properes amb l’objectiu de facilitar l’accés de tots els ciutadans a la música simfònica i fent especial atenció a la dinamització cultural i les activitats educatives.

 

Com a entitat sense ànim de lucre treballem, des de l'any 2006, amb l'objectiu d'obrir l’interès dels vallencs per la música i exercir les activitats afins, lluny de tota discriminació, i cercant una societat respectuosa i interessada per la identitat cultural de cadascú.

Per això, garantim als vallencs una oferta musical estable, en diferents cicles i diversa per a tots els públics, que inclou música clàssica interpretada per músics i agrupacions de reconegut prestigi internacional, i també acull joves músics nascuts a les comarques de l’Alt Camp en els inicis de la seva carrera artística. D'aquesta manera, prioritzant la divulgació del món de la música relacionat amb els intèrprets o compositors originaris o vinculats a Valls i al Camp de Tarragona, donem servei i col·laborem amb el teixit artístic i cultural més proper.

A més, fem especial atenció als joves que, fins a divuit anys, poden assistir als concerts amb caràcter gratuït; i als jubilats, que ho fan a preus reduïts.