La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Artistes / Empreses > CARLOS NARANJO

CARLOS NARANJO

Per Amb titulació professional en Guitarra Clàssica pel Conservatori de Las Palmas de GC i llicenciat en 'Instruments de Corda Polsada del Renaixement i Barroc' al Reial Conservatori Superior de Música de Madrid (RCSMM), va començar SEUS Incursions en la Música Antiga amb Carlos Oramas , Juan Carlos de Mulder i Juan Nieto.

Carlos Naranjo Santana (Carl NASA), nascut a Las Palmas de Gran Canària. Des d'adolescent, ha compaginat la seva tasca professional en la música amb la seva passió per la literatura com àvid lector, i escriptor autodidacta. Amb titulació professional en guitarra clàssica pel Conservatori de Las Palmas de G.C. i llicenciat en 'Instruments de corda polsada del Renaixement i Barroc' pel Reial Conservatori Superior de Música de Madrid (RCSMM), va començar les seves incursions en la música antiga amb Carlos Oramas, Juan Carlos de Mulder i Juan Nieto. Ha estat fundador i co-director de diverses formacions, actuant en elles com llaütista i continuista (tiorba). Ha estat guardonat amb el premi al 'millor grup barroc' sent membre d'Ars Cum Musici. Ha estat integrant com a continuista en les orquestres d'Arturo Soria, RCSMM, Ars Combinatòria, i un llarg etc. que inclouen formacions puntuals de contractació ocasional. Com a concertista / a solista, ha mantingut certa activitat oferint recitals amb programes per a llaüt i tiorba. A 'The Antycke', nom genèric que s'utilitza per a diverses plantilles instrumentals, ha actuat i coordinat en diverses formacions a on interpreta música històrica amb instruments originals, en un període comprès entre els segles XVI i XVII.

 En el camp de la composició i / o altres projectes, ofereix tant treballs relacionats amb l'activitat musical, com altres no relacionats (vegeu el meu bloc d'escriptor amb novel·la publicada). 

Aparador

  • Literatura

    CARLOS NARANJO

    Niebla Púrpura (Proyecto Cervantes XXI) El projecte Cervantes XXI va ser el nom en clau d'un programa psiquiàtric que estudiava la psicopatia, la seva reacció cerebral i possible eradicació, utilitzant com a conillets d'Índies humanes a assassins en sèrie i subjectes de perfil sociòpata. Aquest programa, emprava una tècnica revolucionària de 'psicoanàlisi narratiu' segons la qual, els pacients revivien el seu èxtasi psicòtic a través de la fantasia literària. Finançat per altes esferes governamentals, els sorprenents i reeixits resultats del Cervantes XXI -que el govern va planejar manipular des d'un principi, van arribar a constituir una amenaça tal que afectava el propi concepte de societat, a la seva estructura i idiosincràsia i l'auge d'una esclavitud moderna , mai vista en tota la història de la Humanitat ... "Ara, i després d'aquella alliberament explosiva de frustració i ira continguda, se sentia viu de nou. I fos com fos, aquella poderosa sensació de plenitud que no havia tornat a sentir des dels seus dies d'infància, li compensava el fet d'haver enfonsat la seva ànima a l'infern per sempre. '(Boira porpra, Projecte Cervantes XXI) Carlos Naranjo Santana (Carl NASA) El seu estil personal, podria definir-se segons influències de la literatura gòtic-romàntica del s. XVIII-XIX (Lewis, Poe, Shelley, Bécquer, Larra ...) i la literatura moderna (Lovecraft, Bukowsky, Huxley, Orwell, Burguess ...). En altres matèries, el seu interès per la criminologia científica i l'antropologia ha donat com a resultat en suma, la seva òpera prima'Niebla porpra: Projecte Cervantes XXI 'en la qual el seu autor, conjuga tot l'anterior més un marcat caràcter cinèfil, el qual està molt present en la seva obra aconseguint en els seus relats una fusió d'un profund realisme decadent, amb constants picades d'ullet onírics.

    Preu: 19,00€

Veure aparador