La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

CARLOS NARANJO

Niebla Púrpura (Proyecto Cervantes XXI)

El projecte Cervantes XXI va ser el nom en clau d'un programa psiquiàtric que estudiava la psicopatia, la seva reacció cerebral i possible eradicació, utilitzant com a conillets d'Índies humanes a assassins en sèrie i subjectes de perfil sociòpata. Aquest programa, emprava una tècnica revolucionària de 'psicoanàlisi narratiu' segons la qual, els pacients revivien el seu èxtasi psicòtic a través de la fantasia literària.

Finançat per altes esferes governamentals, els sorprenents i reeixits resultats del Cervantes XXI -que el govern va planejar manipular des d'un principi, van arribar a constituir una amenaça tal que afectava el propi concepte de societat, a la seva estructura i idiosincràsia i l'auge d'una esclavitud moderna , mai vista en tota la història de la Humanitat ...

"Ara, i després d'aquella alliberament explosiva de frustració i ira continguda, se sentia viu de nou. I fos com fos, aquella poderosa sensació de plenitud que no havia tornat a sentir des dels seus dies d'infància, li compensava el fet d'haver enfonsat la seva ànima a l'infern per sempre. '(Boira porpra, Projecte Cervantes XXI)


Carlos Naranjo Santana (Carl NASA)
El seu estil personal, podria definir-se segons influències de la literatura gòtic-romàntica del s. XVIII-XIX (Lewis, Poe, Shelley, Bécquer, Larra ...) i la literatura moderna (Lovecraft, Bukowsky, Huxley, Orwell, Burguess ...).
En altres matèries, el seu interès per la criminologia científica i l'antropologia ha donat com a resultat en suma, la seva òpera prima'Niebla porpra: Projecte Cervantes XXI 'en la qual el seu autor, conjuga tot l'anterior més un marcat caràcter cinèfil, el qual està molt present en la seva obra aconseguint en els seus relats una fusió d'un profund realisme decadent, amb constants picades d'ullet onírics.

El perfil de l'artista:

 • CARLOS NARANJO

  Música ➤ Auditoris/Sales/Espais, Composició, Escoles, Grups instrumentals, Instrumentistes, Professors, Casaments/Bodes ➤ Antiga, Clàssica, Rock

  Literatura ➤ Autors narrativa

  Serveis associats a l'art ➤ Empreses Culturals, Formació, Casaments/Bodes

  Per Amb titulació professional en Guitarra Clàssica pel Conservatori de Las Palmas de GC i llicenciat en 'Instruments de Corda Polsada del Renaixement i Barroc' al Reial Conservatori Superior de Música de Madrid (RCSMM), va començar SEUS Incursions en la Música Antiga amb Carlos Oramas , Juan Carlos de Mulder i Juan Nieto.

  (Necessites javascript per veure aquest correu-e) |