La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Artistes / Empreses > Choreoscope > Notícies de Choreoscope

Notícies de Choreoscope

 1. 07/10/2015
  En la seva tercera edició, Choreoscope, el Festival Internacional de Cinema de Dansa de Barcelona, fa un pas de gegant en la seva curta vida ampliant la durada del festival a 3 dies amb seccions noves i una posada en escena espectacular. Se celebrarà del 22 al 24 d'octubre als Cinemes Maldà de Barcelona i la seva programació, com sempre, és una arriscada aposta per difondre i apropar el cinema de dansa al públic, un gènere que a Espanya és gairebé desconegut.
  Arxivat a: Actualitat, Audiovisuals, Cinema, Dansa, Clàssica, Contemponània
 2. 10/10/2014
  Choreoscope, el Festival Internacional de Cinema de Dansa, presenta la conferència "La relació entre la dansa i el cinema a principis del segle XX", a càrrec de la investigadora Begoña Olabarria Smith, la musicòloga Úrsula San Cristóbal Opazo i la realitzadora Charlotte Audureau
  Arxivat a: Audiovisuals, Cinema, Dansa, Transmedia i Art Alternatiu
 3. 03/10/2014
  Choreoscope és el Festival Internacional de Cinema de Dansa de Barcelona, un festival on es projectaran curtmetratges de gran qualitat, tant de directors, coreògrafs i ballarins consagrats, com de nous talents. És un esdeveniment anual gratuït amb una filosofía clara: democratitzar el cinema, la dansa i el cinema de dansa. Choreoscope està dirigit a aquells que cerquen una experiència diferent, innovadora i especial.
  Arxivat a: Cinema, Dansa, Transmedia i Art Alternatiu