La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Artistes / Empreses > Imma Guàrdia

Imma Guàrdia

Sóc Llicenciada en Filologia catalana per la Universitat Central de Barcelona y violinista titulada pel Conservatori Superior Municipal de Barcelona. 

Sempre m'ha agradat escriure. L'any 2014 vaig guanyar un concurs de narrativa breu i des d'aleshores he incrementat la meva dedicació. Redacto el contingut de diferents blogs i pàgines web. Ara ha vist la llum un llibre una mica especial perquè està pensat per a nens i nenes de 10 a 13 anys. He dedicat més de 30 anys a la pedagogia. M'agrada escriure per a adults però en aquesta ocasió em va sortir aquest text amb la idea que si ens eduquessin millor emocionalment quan anem a escola de grans tindríem molts menys problemes. Aquesta és la meva petita contribució i desitjo que us agradi i us sigui útil per als vostres fills i alumnes.

Vaig néixer a Balaguer (Lleida) l'any 1963. Sóc amant de la literatura i la música i la meva activitat professional ha estat centrada en l'ensenyament musical i la interpretació. Sempre he escrit a títol particular i, engrescada pels amics que em llegeixen regularment ara m'he decidit a dedicar-m'hi d'una manera més professional.

Arxius adjunts

Aparador

  • Literatura

    Igu i Lena

    Quatre nens que segueixen camins molt diferents des de la seva infantesa fins a la maduresa. Què uneix les seves vides, què els guia en la seva lluita per una vida feliç? Descobreix com l'amor i l'amistat poden canviar una vida i dotar-la del màxim sentit. Els nostres petits protagonistes, cadascun a la seva manera, troben el seu destí gràcies a la poderosa força de l'amor, força que els permet seguir endavant, tot i les enormes dificultats que han de superar, i els confereix valor fins a l'heroisme. Vols convertir-te com ells en un heroi de l'amor?   Al final de cada conte oferim una sèrie de preguntes sobre la lectura per tal què els adults puguin interactuar amb els nens.

    Preu: 12,00€

Veure aparador