La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Artistes / Empreses > INÈDITS. Revista de creació literària.

INÈDITS. Revista de creació literària.

INÈDITS. Revista de creació literària, neix amb l’esperit de treballar a favor de l’escriptura de contes escrits originàriament en català. Des d’INÈDITS defensem aquest gènere i pretenem oferir-li un espai de qualitat que, amb el temps, es converteixi en un referent per als contistes

INÈDITS. Revista de creació literària, és una publicació que neix amb l’esperit de treballar a favor de l’escriptura de contes escrits originàriament en català. Des d’INÈDITS defensem aquest gènere, sovint tan oblidat des de les empreses editorials, i pretenem oferir-li un espai de qualitat que, aquesta és la nostra intenció, amb el temps es converteixi en un referent per als contistes.

Desitgem fermament que el plantejament i la filosofia que acompanyen INÈDITS us sigui grat i que ens recolzeu en aquesta iniciativa, que no pretén altra cosa que dignificar i honorar una llengua, un gènere literari, i un ofici: els contistes.

L’Equip editor d’INÈDITS. Revista de creació literària s’esforça per oferir una revista de qualitat, tant a nivell literari com de disseny, i la nostra ambició és que aquesta dedicació i afany es vegi recompensat per un bon nombre de seguidors i lectors que ens en permetin la continuïtat.

Esperem les vostres lectures. Esperem els vostres treballs.

Aparador

Veure aparador