La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Artistes / Empreses > Insieme da camera in crescendo

Insieme da camera in crescendo

Aquesta és la carta de presentació del nostre projecte.
L'Stabat Mater de Pergolesi interpretat per dues veus femenines, quartet de cambra, orgue i tiorba.

Il·lusió és la paraula idònia. El motor que engega la majoria de les coses que arriben lluny. Va sorgir en les noies del Quartet in crescendo: amateurs experimentades amb ganes de créixer, d'assolir metes més ambicioses i reptes més agosarats. De seguida aquesta empenta va rebre el suport del mestre Eloi Jover, que dirigint des del teclat de l'orgue, va anar solidificant els fonaments i coneixements del quartet. I qui millor per vestir la música que dues joves i prometedores cantants del Conservatori del Liceu, finalment el conjunt va quedar arrodonit amb la incorporació de la tiorba, que li dóna estil a la formació.
I aquí ho té, estimat lector, la recepta perfecta per a l'elaboració artesanal i cuinada a foc lent d'un concert fet des de l'entusiasme.
Han calgut hores per a fer avenços a passes curtes per un terreny que ens era nou. I és que, la música, no són només les notes que hi ha als fulls de paper, cal estudiar l'estil de l'obra, adoptar-lo, mimar-lo i interioritzar-lo. Cal integrar la lletra, comprendre-la, dir-la sincerament. Calen moltes mirades per anar junts, compartir molts silencis per omplir-los de música. Calen ganes, senyor lector, infinites ganes. Infinites il·lusions i desil·lusions, infinits canvis per a acabar regalant a qui ens vulgui escoltar, l'oportunitat de sentir.
Aquesta és la nostra invitació a sentir infinites emocions.

Arxius adjunts