La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Artistes / Empreses > Jordi A. Jauset

Jordi A. Jauset

Divulgador neurocientífic dels beneficis de la música. La seva relació amb l'educació i la salut.

Doctor en Comunicació (URL). Màster en Psicobiologia i Neurociència cognitiva (UAB). Enginyer de Telecomunicacions (UPC) i Títol Profesional de Piano. Certificat de docència en Enginyeria Biomédica (UPC). Professor i investigador a la Facultat de Comunicació Blanquerna (URL). Divulgador, conferenciant i escriptor. Membre de la Societat Catalana de Neuropsicologia, International Association for Music and Medicine (IAMM), European Society for the Cognitive Sciences of Music (ESCOM) y Society for Music Perception&Cognition (SMPC). Premi accésit ATLAS (2014) com a divulgador neurocientífic. Premis internacionals com a intèrpret musical (anys 1965-1983). Diverses obres publicades en relació a Música, neurociència, salut i educació.

Arxius adjunts

Aparador

 • Música

  Cervell i música, una parella saludable

  Aquesta obra és una aproximació científica que ens apropa al coneixement del cervell i, en particular, a les seves respostes davant els estímuls musicals. S'hi exposen els fonaments bàsics que expliquen els canvis que es produeixen en les diferents àrees cerebrals i les repercussions o efectes fisiològics, cognitius i emocionals derivats. Amb un llenguatge clar i rigorós, l'autor descriu les parts més importants de "l'òrgan rei", cita les bases i les característiques de les tècniques d'exploració cerebral que permeten "veure" el seu interior, detalla el trajecte i els processos involucrats en el recorregut de la informació nerviosa des de l' oïda interna fins les àrees corticals i, finalment, mostra exemples d'aplicacions que evidencien com la música pot contribuir eficaçment a millorar la nostra salut.

  Preu: 25,00€

 • Música

  So, música i espiritualitat

  Aquest llibre és una recerca personal, un intent per a descobrir i analitzar per què el so i la música ens afecten d'una manera tan especial i intensa, i com podem utilitzar-ho per avançar en el nostre camí d'evolució personal.

  Preu: 12,00€

Veure aparador