La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Artistes / Empreses > Jordi A. Jauset > Notícies de Jordi A. Jauset

Notícies de Jordi A. Jauset

 1. 18/02/2017
  Si l'exministre d'Educació espanyol, José Ignacio Wert, hagués estat informat del contingut d'aquest llibre, segurament no hauria pronunciat la seva famosa i desafortunada frase "La educación artística distrae de las demás asignaturas" Encara que si no l'hagués pronunciat, aquest llibre no existiria.
  Arxivat a: Actualitat, Música
 2. 08/02/2016
  Un estudio que deberían conocer todos los profesionales de la educación y salud de nuestro país para otorgar a la música el valor que se merece como herramienta clave en la educación y, a la vez, por su contribución e influencia en una mejor calidad de vida.
  Arxivat a: Art i Consciència, Música
 3. 20/01/2016
  Conferència a la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya, 27 gener. Interacció música-cervell i els seus beneficis a la salut
  Arxivat a: Art i Consciència, Música, Teràpies
 4. 06/12/2015
  Uno de los pilares que fundamenta a la persona es el ansia de ‪‎espiritualidad‬. El verdadero crecimiento implica preguntarse por el misterio de la existencia, buscar respuesta a la incógnita del más allá, sumergirse en la búsqueda del insondable destino del ser o abrirse cada vez más a sentir en cada célula la propia vibración del universo, en una especie de fusión con la nada.
  Arxivat a: Actualitat, Art i Consciència, Música, Religiosa
 5. 22/11/2015
  Proper seminari a Ripollet (Barcelona) organitzat per l'escola de música "Societat Coral El Vallès"
  Arxivat a: Actualitat, Art i Consciència, Música, Teràpies
 6. 01/11/2015
  L'Escola Municipal de Música i Dansa de Mora de l'Ebre organitza aquesta conferència el proper dia 17 de novembre a les 17.45h
  Arxivat a: Actualitat, Art i Consciència, Dansa, Música
 7. 01/11/2015
  Presentació publicacions de l'autor i conferència
  Arxivat a: Actualitat, Art i Consciència, Música, Teràpies
 8. 10/10/2015
  Ahir 9 d'octubre de 2015, es va celebrar a Barcelona un concert de mantres per a la pau mundial a càrrec del lama tibetà Akarpa Rinponche. En una de les entrevistes als mitjans de comunicació comentava que "els mantres són frases melòdiques que ajuden a pregar i a meditar, i que la música és el camí de la pau i de la felicitat mundial".
  Arxivat a: Art i Consciència, Teràpies
 9. 10/10/2015
  El model de percepció cerebral mostra que l'estructura musical produeix respostes en el cervell que poden ser utilitzades per a la rehabilitació sensoriomotora, de veu i llenguatge, i cognitiva.
  Arxivat a: Cursos, Música, Teràpies, Actualitat, Art i Consciència
 10. 08/05/2015
  Conferència on line (castellà) en relació amb com la música facilita l'aprenentatge, especialment el verbal.
  Arxivat a: Art i Consciència, Música