La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Artistes / Empreses > La Rabera Eclèctica

La Rabera Eclèctica

La Rabera Eclèctica és un grup d'artistes provinents de diferents disciplines com la música, el teatre, la dansa, la fotografia i la pintura. Aquest ramat d'intèrprets multidisciplinars ens arrisquem a no seguir els camins trillats, intentem convertir l'art, la literatura i la poesia en una ferramenta de gaudi i de reflexió.


 


El camí es va encetar fa més de quatre anys amb l'estrena de Veus femenines. En aquest espectacle, les melodies des del primer moment es fusionen amb la poesia i la interpretació: el piano, el violoncel, el clarinet, el saxòfon i el calaix flamenc, creen l'atmosfera per sentir les veus de Maria Mercè Marçal, Dolors Miquel, Gioconda Belli, Wislawa Szymborska o Anna Akhmàthova, entre d'altres. La creació pictòrica en directe arrodoneix la proposta. 

 

L'aventura eclèctica va seguir amb el món de Vicent Andrés Estellés a El Cor tot ple de Grills. Una performance que posa en escena els versos del poeta de Burjassot a través del teatre, la dansa i la música. 

 

Una escenificació de xicotet format és També s'havia enyorat del seu país. A través d'un recull de texts d'escriptors del segle XX i XXI,  intenta traçar unes pinzellades per les vivències i els sentiments que comencen amb la Guerra, ens situen de manera esgarrada a la Postguerra i no acaben de fer net amb la Transcisió i la Democràcia.

 

L'Interior és el darrer projecte que ha encetat el grup de creació La Rabera Eclèctica. A través de fotografies dels pobles de l'interior, realitzades per Carlos Ripollés, i texts inspirats en les imatges, escrits per Susanna Sebastià, desitgem que el territori i el seu paisatge físic i humà es facen evidents. 

Arxius adjunts