La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Artistes / Empreses > La Vilella > Notícies de La Vilella

Notícies de La Vilella

 1. 24/10/2018
  Aquesta és la història de dues dones, de dues amigues, que són tu i són jo. L’una repartia cartes abans de començar a escriure-les. L’altra, quan la iaia li explicava la caputxeta vermella, desconeixia que el llop vivia a casa seva.
  Arxivat a: Teatre
 2. 18/10/2018
  Pablo i Sara, dos joves caòtics i inestables, estan intentant obrir-se pas al complexe món de les indústries creatives.
  Arxivat a: Teatre
 3. 11/10/2018
  Imagina que vas a veure un espectacle on també pots parlar amb l'artista sobre l'obra que es programa. On pots interpel·lar, suggerir, proposar, participar...
 Imagina que aquest debat, aquesta trobada, tingui lloc no al principi, ni al final, sinó exactament enmig de l'obra que has anat a veure. 
Imagina que arribes com a públic i sense saber com ni quan, acabes convertit en un intèrpret més, i arribes a casa, i encara no saps si l'obra continua o ja va acabar...
 T'ho pots imaginar? Perquè si es pot imaginar, pot existir...
  Arxivat a: Dansa
 4. 10/10/2018
  THE ROOM és una instal·lació en petit format que combina video, so i llenguatge corporal. L'ambient es fon amb les projeccions, el so i el llenguatge corporal de l'actriu. Creant un clima on l'expressió texturitza encara més els colors projectats. The Room és un projecte multidisciplinar, exploració constant on es conjuguen image, so i moviment.
  Arxivat a: Teatre
 5. 03/10/2018
  Lumox és una peça de dansa i performance de 50 minuts aproximadament, on s’utilitza el moviment, so, text i imatge. 3 ballarines, un baixista , vídeo projeccions i amb la veu en off d’en Sergi Torres.
  Arxivat a: Dansa
 6. 08/01/2018
  Un espectacle visual, físic i musical per a tots els públics. En una cerca desesperada i carregada d'humor, cinc artistes s'enfronten a preguntes que abasteixen els aspectes més diversos de l'existència: la vida, la mort, l'amor, l'amistat, l'humor, la propietat, l'esperança... Preguntes que ens fem tots en algun moment per comprendre qui som.
  Arxivat a: Dansa, Teatre
 7. 08/01/2018
  de cia Parece una Tontería i El Corifeu Teatre de l'11 al 28 de gener de 2018 (el 20 de gener no hi ha funció!) Un partit de futbol, un selfie, una embarcació, el desert, un marica, un penalti, un altre marica, el mar, cíclops, l'immens mar, una cervesa ben freda, sirenes, 5 personatges, 5 històries... Basat en testimonis reals, MIGRANTE és la veu de tots aquells que han deixat el seu país a la recerca d'un lloc millor. Un cant a tots aquells que, esperançats, ens recorden que les fronteres haurien de ser només línies imaginàries.
  Arxivat a: Teatre
 8. 13/12/2017
  De quan tot filava quan filava no és un projecte plantejat com a obra, és una trobada amb vosaltres al voltant d'una dramatúrgia sorgida d'un procés de recerca. És la punta de l'iceberg de mesos d'investigació, un conjunt d'escenes que volen apropar-vos el món en el qual ens hem endinsat: les dones a les colònies tèxtils.
  Arxivat a: Teatre
 9. 13/12/2017
  Aquesta 5a temporada iniciem un nou cicle que regularment omplirà l’escena de La Vilella amb propostes al voltant de la poesia més actual. En col·laboració amb l’actor i poeta Salva Soler, propostes de poesia escènica, poesia oral, poetry slam i spoken word s’apoderaran de la sala amb la intensitat de les paraules.
  Arxivat a: Poesia, Teatre
 10. 20/11/2017
  L’espectacle és una creació pròpia de cia FAC i estarà en cartell a La Vilella Teatre del 23 de novembre al 17 de desembre
  Arxivat a: Teatre