La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Artistes / Empreses > Lapislàtzuli Editorial > Aparador de Lapislàtzuli Editorial > RELATS D'UNA SELENITA (EN LA MENOR), Bego Olivas

RELATS D'UNA SELENITA (EN LA MENOR), Bego Olivas

Fosc i lluminós a parts iguals, Relats d’una selenita (en la menor) ens mostra una narradora curosa i curiosa, una habitant de la lluna que observa el mirall trencat de les pors i n’extreu la poesia d’una dona compromesa. Acompanyada la narració per aquest to musical del títol, propi del blues i de les cançons tristes, el llibre que teniu entre les mans us submergirà en aquelles petites anècdotes quotidianes que ens converteixen en indolents, en porucs, també en malvats. Evocació de memòries i també de fotografies antigues, el temps del conte breu hi és present per ser comprès i per ser alhora pervertit, en aquesta opera prima d’una autora aixoplugada sempre sota un roure centenari.


Bego Olivas (Olot, 1969) fa de la seva literatura un relat de vida. No existeix en ella cap subterfugi ni cap covardia davant de l’amor, el record, la soledat o fins i tot la violència. Potser per això en cada un dels 10 relats hi roman una tranquil·la perspectiva, una lenta cadència, una certa forma de saviesa.El perfil de l'artista:

  • Lapislàtzuli Editorial

    Literatura ➤ Editorials

     

    Som una editorial en llengua catalana, petita, lleugera, amb poc pes. Som independents i treballem sense intermediaris.

    (Necessites javascript per veure aquest correu-e) |