La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Artistes / Empreses > SIS EN PUNT

SIS EN PUNT

Són cinc autors que es van conèixer compartint classes de Conte a l’Escola d’Escriptura i Humanitats de l’Ateneu Barcelonès. 

L’any 2006 es van constituir com a grup. A partir de llavors treballen regularment en obres individuals i col·lectives, per les quals han obtingut diversos premis. "Vint-i-dues camèlies i un pessic de pols" és el fruit d’aquests anys d’àgora creativa. I són:

ANNA FOLCH, Llicenciada en filologia catalana. Mestra. Escriptora de contes juvenils i per a adults.

ELISABETH LAZAGABASTER, Llicenciada en dret. A partir de la jubilació es dedica al que més li agrada: llegir i escriure.

MARTA MALLEU, Escola Massana. Es dedica a la pintura i als esmalts, amb què treballa en joies i en murals. Li agrada la literatura i conrea la poesia i el conte.

RAFEL MARTÍ, ha treballat en diferents oficis relacionats amb la indústria. La passió per la lectura l’ha portat també a conrear l’escriptura en les disciplines de novel·la, narracions i conte.

RAMON JANÉ, Enginyer industrial en tècniques energètiques. Va treballar a FECSA-ENDESA fins a l’any 2002. Escriptor de novel·la i conte. 

Aparador

  • Literatura

    Vint-i-dues camèlies i un pessic de pols

    Sinopsi Aquesta obra ens presenta una sèrie de narracions amb un tanatori com a nexe d’unió entre els diversos contes. En un escenari, certament poc habitual, se’ns mostren uns personatges entrelligats els uns amb els altres de maneres ben inesperades, i que conformen, tots plegats, un teixit narratiu ple de vida i de sentiments. És una obra coral, tant pel fet de ser cinc els narradors, com per la complexitat de la combinació de personatges que hi intervenen, en la qual veiem com afloren, davant de la mort, sentiments purs, bones i males intencions, secrets inconfessables i amors apassionats, que, al seu torn, dibuixen, en lleus però punyents pinzellades, unes situacions molt representatives de diversos àmbits de la societat catalana actual. És un recull que té moltes lectures, i que ofereix abundants motius de reflexió al lector. Més d’un hi trobarà elements que li ressonaran, de la seva pròpia vida o d’altres vides que coneix o que li han explicat. Hi ha molta veritat, desesperança, enyor i també crueltat, davant de la impossibilitat definitiva de corregir els errors, mantenir les il·lusions i canviar el passat.  http://onixeditor.blogspot.com.es · 697 755 374 · (Necessites javascript per veure aquest correu-e)  ISBN 978-84-946760-2-4 PVP 16,00 € (IVA INCLÒS) FORMAT 155x230 mm PÀGINES 140 IDIOMA CATALÀ  COL·LECCIÓ THOT NARRATIVA  ENQUADERNACIÓ RÚSTICA AMB SOLAPES 

    Preu: 16,00€

Veure aparador