La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Artistes / Empreses > Miracle Sala

Miracle Sala

Presentació de llibres, club de lectura, tallers literaris, tallers d'enigmística, xerrades sobre literatura i món clàssic.

Llicenciada en Filologia Clàssica i Màster en Literatures Europees i Ensenyament de català i espanyol com a segones llengües, és catedràtica de llatí d'ensenyaments secundaris i escriptora. El seu últim treball és el recull de contes La força de les paraules (Cossetània, octubre 2017), guardonat amb el II Premi Món Rural de Narrativa.

Aparador

  • Literatura

    LA FORÇA DE LES PARAULES

    La força de les paraules, obra guanyadora del II Premi de Narrativa Món Rural, és un recull de contes que evoquen vivències i paisatges de la infantesa, a través d’un joc que barreja el record amb la fantasia. La majoria dels contes relaten episodis, viscuts o imaginats, des dels ulls d’una nena que viu en un entorn rural i que creix enmig d’una família nombrosa, uns veïns que coneix bé i la seva colla d’amics. Una reineta que té un somni, una bassa plena de misteri, la sorpresa del primer mort, reunions familiars de diumenge a la tarda... Aquestes i altres formen un total de vint-i-cinc històries, narrades a partir d’un eix comú: la fascinació per la llengua i la seva força. Les paraules agermanen la gent i la natura, els jocs i les tasques de pagès, les cases i el carrer, el goig de viure i la contundència de la mort.

    Preu: 11,90€

Veure aparador