La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Artistes / Empreses > Ricard Alonso (agencia fotogràfica La Scena è Pronta)

Ricard Alonso (agencia fotogràfica La Scena è Pronta)

Fotògraf professional especialitzat en espectacles, retrat i fotografía conceptual

Ricard Alonso ha realitzat diversos treballs fotogràfics, la major part, relacionats amb el món de la música. Ha realitzat reportatges per al Palau Moxó de Barcelona, recreant diverses escenes de l’antiga dinastia Moxó. Cartells promocionals pel Museu Europeu D’Art Modern (Barcelona), ha treballat per Columna Música en el disc “Dedicado a las señoritas de la Habana”, ha realitzat fotografia artística de temàtica flamenca i Espanyola, ha realitzat part de la imatge promocional de la orquestra “Amoga” i fotografia a mode de document i seguiment de la òpera “L’home del paraigua”.
Realitzà l’exposició “Quan parlen les mans” per la Casa Eslava a la Seu d’Amics de la Unesco. Ha treballat pel dúo musical “Ibèria” realitzant així la imatge promocional, cal destacar la seva aportació dins del marketing del festival “Paladio Arte” de les arts Escèniques de Segòvia.
Treballa imatge promocional publicitària de la important firma de joies “ Croxé”.
La seva faceta mes coneguda és la de fotògraf conceptual , camp on cal destacar la seva última exposició ( Febrer 2014 ) “ En clau de sol” al Centre Civic Pere Pruna i a l´auditori de Terrassa.
Director de l´agencia fotogràfica LA SCENA E PRONTA, treballa de manera continuada el reportatge social i retrat.