La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Artistes / Empreses > Roser Atmetlla > Notícies de Roser Atmetlla

Notícies de Roser Atmetlla

 1. "Espai Sagrat", de Pep Aymeich & Jordi Esteban
  05/11/2015
  Els dies 16 i 17 d'octubre a l'Església de sant Domènec de Girona i en el marc del VI Parlament Català de les Religions, un grup de vuit artistes plàstics que es reuneixen des de fa uns quants anys per celebrar el que anomenen “Cercle de Conversa”, hi va fer una exposició.
  Arxivat a: Editorial
 2. 30/05/2015
  L'escriptura al servei de la imaginació i de l'expressió de sentiments. Quatre sessions on hi cap de tot: l'emoció i les rialles, la conversa i algun joc, la invenció d'històries, el record d'anècdotes i la lectura de textos literaris. Els dilluns a la tarda pots canviar de xip i venir a passar una bona estona!
  Arxivat a: Art i Consciència, Humor, Literatura, Relats
 3. 20/04/2015
  "No puedo creer que mi parte no corruptible acabe con el resto. Necesito y deseo creer que eso perdura, no sé cómo ni dónde." - Extret de l'entrevista publicada a La Vanguardia (19/06/1998)-
  Arxivat a: Editorial
 4. 24/01/2015
  Teniu ganes d'escriure però us costa expressar sobre el paper els sentiments i les emocions? A partir del tema de la mare (tenir mare o ser mare), font primera de totes les emocions, Roser Atmetlla ens farà de guia per descobrir i practicar quines poden ser les millors tècniques literàries que ens ajudin a expressar els nostres sentiments.
  Arxivat a: Literatura, Cursos
 5. 17/01/2015
  És el silenci l'espai necessari entre el fet de contemplar una realitat i poder-la arribar a sentir com una obra d'art? O també, i dit d'una altra manera: quan és que la natura inspira l'art o, fins i tot, ella mateixa esdevé art? Roser Atmetlla escriu sobre aquest espai d'admiració silenciosa que permet passar de la simple percepció a la consciència estètica.
  Arxivat a: Editorial, Art i Consciència
 6. 11/12/2014
  Roser Atmetlla reflexiona sobre la Creativitat i l'Educació arrel de l'article publicat en aquest magazine " La Musiikkitalo de Helsinki acull Ala Voronkova". Com a artista i també professora de Filosofia ens explica com l'avorriment progressiu en arribar a l'adolescència va matant la creativitat de la infantesa.
  Arxivat a: Editorial
 7. 09/11/2014
  ATENCIÓ ESCOLES, BIBLIOTEQUES, CASALS D'INFANTS,...!!! La Núria Feijoo (il·lustradora) i la Roser Atmetlla (escriptora) us proposem un taller on ajudem els nens i nenes a inventar i dibuixar el seu propi conte.
  Arxivat a: Arts plàstiques, Literatura, Cursos
 8. 20/05/2014
  En resposta al debat sobre la possible degradació de la llengua catalana, encetat a www.nuvol.com per Bernat Puigtobella, Narcís Garolera, Oriol Ponsatí-Murlà, Pau Vidal,...
  Arxivat a: Literatura, Llengua