La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Artistes / Empreses > Teresa Saborit

Teresa Saborit

Escriptora, narradora oral, especialista en gamificació de projectes literaris. Fundadora i dinamitzadora de VullEscriure.cat, web pel foment de la creació literària en català des del 2012. Blocaire a «La Llibreta Vermella».

 

Sóc autora del llibre 200 muses (2016) i coautora de les antologies Relatsencatala.com versió 1.0 (2005), Microrelats 10x10 (2006), Barcelona, t’estimo (2011) i Temps era temps (2012). Tinc experiència en conducció de tallers online d’escriptura creativa i he col·laborat en diversos mitjans escrits.

Sóc llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la UPF (premi extraordinari al millor expedient acadèmic del 2006) i tinc postgraus en finances i control de gestió per la UOC, EADA i AFI. En paral·lel, he realitzat l’itinerari de narrativa de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, vaig cursar la primera edició del Màster en Creació Literària de la UPF (2009) i tinc un Màster en Gamificació i Narratives Transmèdia per l’IEBS (2015).

Sóc membre de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana i de l’Associació de Relataires en Català.


Per a més informació i contacte, visiteu si us plau: www.lallibretavermella.cat/teresa-saborit

Aparador

  • Literatura

    El llibre de les «200 muses»–Tria la teva lectura!

    143 microrelats, 44 poemes, 9 escenes de teatre, 1 cal·ligrama, 2 col·leccions de #tweetrelat i 1 obra transmèdia… Arriba el llibre de les «200 muses»! Aquest llibre no es llegeix com els altres. No has de començar de forma obligatòria per la primera pàgina i acabar per l’última. En total hi ha 21 itineraris de lectura: tu decideixes com vols que avanci la història. Pots llegir-lo per ordre cronològic d’escriptura, del primer a l’últim text. Pots llegir-lo gènere per gènere (microrelats, poemes, escenes de teatre, cal·ligrames, #tweetrelat, transmèdia). Pots llegir-lo seguint un eix temàtic (la màgia de les paraules, laboral, infants, amistat, primeres cites, amants, fills, trencaments, vellesa, pèrdues, silencis, renéixer, gats i altres animals, temps, somiatruites, autenticitat, inexplicables, escriure en primera persona, successos del dia a dia). Tria la teva lectura! *   *   * El projecte de les «200 muses» va néixer el gener del 2015 arran d’un repte que em vaig autoproposar: publicar un text en aquest blog cada dia laborable de l’any i dir, en cada cas, d’on havia sorgit la inspiració per escriure’l. A partir d’aquí va començar la recerca per trobar les dues-centes muses que necessitava per completar el desafiament. Dotze mesos més tard puc dir que el projecte ha superat totes les meves expectatives. He trobat les dues-centes muses que necessitava i, a més a més, gràcies a la seva inspiració, he estat capaç d’escriure aquest fantàstic llibre que ara podeu comprar en format ebook i en edició paper.

Veure aparador