La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Txaç

Quatre músics, dos violoncels, una viola, un violí, un violoncel elèctric, una veu, un ordinador, petites percussions, una mica de reggae, una mica de swing, una cançó d’amor, un tango, petites històries, alguna dansa d’aquí i d’allà, algun somriure i bones vibracions!

El projecte sorgeix de l’interès d’un grup de músics de formació clàssica per conèixer i explorar altres vies d’expressió musical. La curiositat i la inquietud dels seus membres, i sobre tot, el cervell creatiu del grup –el violoncel·lista i compositor Jaume Fraga- els ha portat a visitar terrenys com el jazz, la música tradicional, el mestissatge, el reggae i la música electrònica, més recentment.

Els quatre membres de la formació han rebut la seva educació musical en diferents escoles i conservatoris del país (Tarragona, Barcelona, Albacete y Salamanca); continuant-la després a l’estranger, concretament a Brussel·les, Anvers i la Haya. Han participat en diferents orquestres simfòniques, tant joves com professionals, i en multitud d’agrupacions de música de cambra.

Actualment compaginen els seus projectes de música clàssica amb l’experimentació i la recerca de noves sonoritats, convençuts que no només és possible sinó molt recomanable per mantenir la creativitat sempre desperta.

La flexibilitat del grup –en número i registres- dóna lloc a un concert eclèctic, a un viatge musical que passa per moments tranquils i intimistes, però també per sonoritats poc usuals en aquests instruments, amb matisos electrònics i de distorsió.

Arxius adjunts