La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Artistes / Empreses > ZIRKOLIKA - Revista de les Arts Circenses

ZIRKOLIKA - Revista de les Arts Circenses

Zirkòlika és una revista trimestral dedicada a les Arts Circenses. és la principal publicació especialitzada en circ del nostre país, i un referent de la realitat circense actual. Una revista de divulgació adreçada tant als professionals com als aficionats i amics del circ.

Zirkòlika és una revista trimestral dedicada a les Arts Circenses. 

Avui dia és la principal publicació especialitzada en circ del nostre país, i un referent de la realitat circense actual. Una revista de divulgació adreçada tant als professionals com als aficionats i amics del circ.

Es publiquen quatre números l'any coincidint amb les quatre estacions i el seu principal sistema de venda és per subscripció. A més es pot adquirir a les botigues de venda de material de circ i en llibreries especialitzades en art i cultura. També es realitza una distribució dirigida a professionals del sector: programadors, agents i distribuïdors de companyies i espectacles, directors de fires i festivals, directors artístics, teatres ... La revista també es troba en nombroses biblioteques repartides per totes les províncies d'Espanya i està disponible en format electrònic, a través del web, de forma gratuïta.

Zirkòlika documenta i difon l'actualitat circense a través de continguts variats que inclouen notícies, reportatges, entrevistes, cròniques i una secció de publicacions de llibres, música i vídeos de circ. A més qualsevol persona pot publicar continguts a través de la secció zirkólikos. També s'inclou una agenda trimestral d'espectacles, festivals, fires, trobades, mostres i exposicions.

La revista s'edita en dos idiomes: en castellà i en valencià / català.

Arxius adjunts