La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > Benvinguts a PromoArtYou!

Revista

Benvinguts a PromoArtYou!

05/08/2013

La nostra plataforma neix amb la voluntat de canviar l'actual panorama de la difusió artística.

A PromoArtYou tots els artistes, de qualsevol disciplina, podran publicar la seva notícia i fer difusió de la seva obra perquè la nostra plataforma està pensada com un magazine obert, lliure i d'àmbit internacional.

Un lloc perquè l'artista pugui establir contacte directe amb el públic i amb altres artistes. Un fòrum de debat i de venda. Un espai per descobrir i marcar tendències. Una via per a la promoció lliure i sense intermediaris.

Us anirem informant de tot el que vindrà! Només us hi heu de preinscriure!

Arxivat a: Editorial
comments powered by Disqus