La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > "L'escola de les Flors", una nova creació de Carme Bosch

Revista

"L'escola de les Flors", una nova creació de Carme Bosch

Carmen Bosch Cebrian
02/09/2013

Seguint l'èxit dels tallers de flors, plantes medicinals i perfums que imparteix per a adults, Carme Bosch ha volgut apropar aquesta riquesa als infants a través d'un programa per a les escoles.

La majoria d’alumnes de les noves generacions desconeixen les plantes del seu entorn i els seus usos tradicionals, culinaris i terapèutics.

Els educadors de L’Escola de les Flors es desplacen a les escoles de tot Catalunya per tal que els infants puguin conèixer les plantes amb les quals conviuen.

L’Escola de les Flors ofereix una sèrie de tallers adreçats als alumnes d’educació infantil i primària amb l'objectiu d'estimular i despertar d’una manera viva i pràctica el seu interès pel món vegetal.

Us adjuntem un document amb la proposta educativa per al proper curs 2013-14

Trobareu més informació al seu espai web (apartat "Cursos i tallers per a escolars"). I també informació sobre tota la resta de tallers i viatges per a adults.

Si us interessa contractar alguna activitat, poseu-vos en contacte amb aquesta gran mestra floral: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

 

Aquest és un exemple de notícia que es podrà publicar al futur web PromoArtYou. Ben aviat!

Arxius adjunts

Arxivat a: Artesania, Flors
comments powered by Disqus