La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > Som una agència de management

Revista

Som una agència de management

06/10/2013

Tenim una borsa de programadors, sales de concerts, sales d'exposicions,... que alhora poden ser membres inscrits a Promoartyou.

Tots ells, i també els mitjans de comunicació, rebran les nostres newsletter periòdiques amb l'actualitat artística i cultural.

El nostre lema: moure la informació sense saturar l'usuari. Per això la nostra base de dades està acuradament segmentada. Així, evitem al 100% l'efecte brossa, perquè cadascú rep només aquelles notícies que li interessen.

Promartyou és el nou concepte d'agència de management. A més de les accions directes per a tots aquells membres que siguin els nostres representats, som una plataforma activa especialitzada en moure i canalitzar la informació de la manera més eficaç.  

 

 

Arxivat a: Editorial
comments powered by Disqus