La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > Què és l'HOLOSÍNTESI i en què pot ajudar els artistes?

Revista

Què és l'HOLOSÍNTESI i en què pot ajudar els artistes?

ARCÁNGEL JOFIEL, patró dels artistes.
Stand a la Fira
22/09/2014

Estem molt satisfets que "HOLOSÍNTESI. HOMEOPATIA EN IMATGES" hagi volgut formar part del projecte Promoartyou. Nosaltres ja hem tingut l'oportunitat de comprovar els seus efectes benefactors i ara els volem fer extensius a tots vosaltres.

 

Què és l'holosíntesi?

És una teràpia vibracional i energètica que ha estat creada per en Manuel J. Muñoz, enginyer industrial, naturòpata i kinesiòleg. En Manuel agafa elements de la natura, com ara plantes medicinals, i els combina amb elements matemàtics i geomètrics, com ara fractals i geometria sagrada. Aprofitant també els seus colors i imprimint moviment ha arribat a crear unes imatges molt suggerents, diríem que fins i tot artístiques, que ressonen amb la memòria cel·lular del nostre organisme (com ho fa l'homeopatia) i acaben tenint unes efectes potenciadors de l'equilibri de la persona, millorant el seu benestar físic, psíquic i espiritual.

Així doncs l'holosíntesi cura?

Igual que qualsevol teràpia energètica, l'holosíntesi el que fa és equilibrar i potenciar l'efecte d'autosanació que té tot organisme. El que en diem potenciar l'homeostasi del nostre sistema. Ajuda a centrar-se i a millorar i sanar més ràpidament.

Com s'aplica?

Si l'apliquem a la consulta, imprimim llum a les imatges i les projectem sobre determinats punts de l'organisme. Fora de la consulta hem creat uns productes que a la vora del cos fan l'efecte desitjat: medallons, canelleres, clauers, quadres, transparències que s'enganxen en diferents superfícies (vidre de finestres, ampolles,...), estores, mocadors de coll, samarretes, etc...

Com pot ajudar els artistes?

Els artistes necessiten estar en perfecte equilibri per poder comunicar, crear, transmetre, convèncer,... Necessiten molta confiança, autoestima i seguretat, alhora que han de mostrar una sensibilitat superior. Això que pot semblar una contradicció, no és res més que un joc d'equilibris energètics ben compensats. L'holosíntesi és un ajut inestimable per a l'artista. Un medalló a l'hora de sortir a escena o a l'hora d'assajar, centra, connecta, dóna força i augmenta la bona vibració de cara a la interpretació. Això per no parlar ja d'objectes balsàmics com ara un mocador de coll del sistema respiratori per tal de protegir la veu dels cantants o actors; o bé una canellera o turmellera de col·lagen o osteomuscular per a les articulacions dels ballarins, etc... Hi ha un munt de productes que poden ajudar l'artista. Només cal que es posin en contacte amb nosaltres i els ajudarem a trobar allò que millor els pot anar.

Podrem comptar amb la vostra col·laboració doncs, o la vostra guia?

Per descomptat! Aprofitant que estem a Promoartyou, periòdicament anirem publicant notícies que facin referència a l'art i als artistes i anirem mostrant els productes que veiem que puguin tenir una aplicació directa. A més, nosaltres també ens considerem una mica artistes. En Manuel fa poques setmanes va fer una exposició de làmines i quadres fets amb holosíntesi. Aviat us en farem una ressenya. L'Holosíntesi és visualment preciosa, artística. l'Holosíntesi també és art.

I avui, per començar, ens voleu deixar amb alguna de les vostres imatges?

Sí, avui per començar o "inaugurar", allò que més s'escau és l'holosíntesi de l'ARCÀNGEL JOFIEL: Jofiel "bellesa de Déu" és el patró dels artistes. Ajuda a valorar la bellesa, a crear i atreure bellesa al nostre voltant. La seva energia és bella, tranquil•la, positiva, divertida i agradable.

Us deixem en la seva companyia.

Gràcies, Manuel i Mercè!


Cristina Viñas

Directora de Promoartyou

 

VEURE EL PERFIL DE "HOLOSÍNTESI. HOMEOPATIA EN IMATGES".


http://www.holosintesis.com/ 

 

 

 

 

 

 


Arxius adjunts

comments powered by Disqus