La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > HOLOSINTESIS - Feng Shui. L’essència de la Forma, la llum i el color.

Revista

HOLOSINTESIS - Feng Shui. L’essència de la Forma, la llum i el color.

Holosíntesi AGRAÏMENT & ABUNDÀNCIA
15/10/2014

Per fi una exposició amb Holosíntesi! Durant aquest mes d’octubre, podreu gaudir a l’espai Rubiralta de Manresa de les diferents creacions hologràfiques plasmades en teles per la decoració i harmonització dels espais de descans i benestar de casa vostra i/o dels espais de treball.

 

L’alta vibració de les peces que componen la col·lecció, harmonitzen a la persona i aquells ambients en els que estan presents. Els dissenys de colors intensos i harmoniosos, decoren espais a la vegada que generen i potencien energies de benestar.

L’ holosíntesis es un sistema terapèutic vibracional que es basa en dissenys obtinguts de imatges d’elements de la natura, ones de forma, fractals, imatges tractades amb estructures de geometria sagrada i codificades matemàticament. La transmissió bioenergètica de la informació vibracional del color, la forma, l’essència i la llum d’aquests elements al ser projectats sobre el cos té un efecte de bio ressonància que activa el patró natural d’equilibri amb l’objectiu de millorar i recuperar el benestar tant a nivell físic com psíquic com emocional.

Definim les holosíntesis com dissenys de vibració que tenen com objectiu equilibrar el codi de barres de les persones!

 

 Lluisa Alsina / Rosó Menoyo

 Holosíntesis.

 

Recordeu que ens trobareu a l'Espai Rubiralta. Muralla de Sant Domènec, 14. Manresa

 

 

Holosíntesi d'aquesta setmana:  AGRAÏMENT & ABUNDÀNCIA 

Actua com Motor d'Acció per netejar conceptes i bloquejos amb l'Abundància, moure l'Energia perquè permeti la Renovació i animar el moviment individual i grupal, incloent el Agraïment. L'energia de la gratitud activa l'Abundància.

 

comments powered by Disqus