La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > FELICITEM EL MESTRE VORONKOV PER LA SEVA GIRA INTERNACIONAL!

Revista

FELICITEM EL MESTRE VORONKOV PER LA SEVA GIRA INTERNACIONAL!

27/10/2014

Guerassim Voronkov està a punt de finalitzar la seva gira dirigint al gran tenor Rolando Villazón i al nou descobriment de la lírica: la soprano sud-africana Pumeza Matshikiza.

Guerassim Voronkov és un músic complet. Violinista, pianista, compositor i director d'orquestra. Després de més de 25 anys afincat a Barcelona ha estat director d'orquestres de renom com la Camerata Mediterrània, l'Orquestra Germinans, l'Orquestra de l'Acadèmia del Gran Teatre del Liceu, així com també Mestre Assistent de l'Orquestra del Gran Teatre del Liceu i director de la mateixa en totes les convocatòries del Concurs  Internacional de cant Francesc Viñas.

Donada la seva experiència en el món de l'òpera, aquest any ha estat escollit com a director de la Gira de tardor de Rolando Villazón i Pumeza Matshikiza.

En aquesta gira ha estat treballant al capdavant d'orquestres com la London Royal Philharmonic Orchestra, la Bohuslav Martinů Philharmonic Orchestra i la Moscow local orchestra tbd.

I ha visitat els auditoris de les següents ciutats, en les següents dates:

Octubre 11 - Zlin (Txèquia)
Octubre 14 - Londres
Octubre 17 - Moscou
Octubre 20 - Viena
Octubre 22 - París
Octubre 28 - Hamburg
Novembre 1 - Dusseldorf
Novembre 4 - Munic
Novembre 26 - Hannover

 

Felicitem doncs al Mestre Guerassim Voronkov per la seva projecció i pels seus èxits, fruit d'un treball continuat, ple de talent, esforç i dedicació!

 

Cristina Viñas

Directora de Promoartyou


 

 

Arxius adjunts

comments powered by Disqus