La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > LA PRIMA COBLA , ara en concert a Santa Coloma de Gramanet

Revista

LA PRIMA COBLA , ara en concert a Santa Coloma de Gramanet

20/01/2015

El dia 1 de febrer, a les 19 hores tots els amants de la música lírica i del so de la cobla, teniu l'opció de gaudir d'aquest espectacle de fusió tan original, al Teatre Sagarra de Santa Coloma de Gramanet. Us el recomanem de ple!

 

 

Intèrprets:

Indira Ferrer-Morató, soprano
Antoni Mas, piano
La Principal de la Bisbal, cobla
Francesc Cassú, director


Espectacle nascut arrel d’una llarga amistat entre La Principal de la Bisbal i el duet format per Indira Ferrer-Morató i Antoni Mas – soprano i piano respectivament -. Les dues formacions s’uneixen per crear un projecte ambiciós de caire romàntic i nostàlgic, en el que s’apropa la música a tots els públics.


La Prima Cobla  és un espectacle que fusiona allò que cantaria una "prima donna" amb orquestra (peces líriques, sigui cancó catalana, havanera o fins i tot, òpera), però ara acompanyades pel so inconfusible de la cobla.


La Prima Cobla és un projecte basat en la unió de dos elements puntals de la música del nostre país -l’havanera i la música per a cobla- per interpretar obres clàssiques i simfòniques de compositors romàntics de finals del segle XIX i principis del XX, com són Albéniz, Bizet, Granados o Enric Morera.

Els arranjaments estan fets especialment per a l’ocasió, de la mà de dos grans coneixedors d’ambdues formacions, Francesc Cassú i Antoni Mas.


Un espectacle diferent i proper

La formació de cobla a l’escenari deixa de ser l’habitual per donar protagonisme a l’excel·lent veu de la soprano, on recau la gran majoria del pes de l’espectacle, magistralment acompanyada al piano d’Antoni Mas i la cobla La Principal de la Bisbal. És un espectacle dirigit a tots els púbics, a qui li agradin les coses innovadores, als amants de la música clàssica, a qui els agradi el so de la cobla i als incondicionals del repertori català.


Petit tast del nou espectable “PRIMA COBLA” de La Principal de la Bisbal, amb la col-laboració del mestre Antoni Màs al piano i la soprano Indira Ferrer en el programa Divendres de TV3:

 

Arxivat a: Música, Cobla, Òpera
comments powered by Disqus