La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > Usos medicinals, culinaris i decoratius de les plantes del nostre entorn (taller)

Revista

Usos medicinals, culinaris i decoratius de les plantes del nostre entorn (taller)

Carmen Bosch Cebrian
12/04/2015

Recol·lectarem flors, fulles, escorces i arrels que utilitzarem a la tarda, dins de l’aula, per a fer diferents preparats: infusions, rams, olis aromàtics, ungüents, esperits .....

 

 

Dissabte 18 d'abril de 2015

De 10 a 14 i de 16 a 19 hores

A la Ctra provincial 85
Cassà de la Selva - Girona
 

 

L’objectiu del curs és aprendre els usos medicinals, culinaris i decoratius d'algunes de les plantes que viuen en el nostre entorn. 

Durant el matí farem un passeig pel massís de les Gavarres per observar i identificar  les espècies que ens trobarem en el camí i conèixer els seus diferents usos tradicionals i actuals. 

Recol·lectarem flors, fulles, escorces  o  arrels que utilitzarem a la tarda, dins de l’aula, per a preparar infusions, plats de cuina i una crema per nodrir la pell.

 

Preu total: 45 euros

 

     

      INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS     

       T. 972 461 334

       T. 666 727 404

      (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

      www.carmebosch.cat


 

Carme Bosch és divulgadora d'etnobotànica aplicada i mestra artesana. El 1997 va crear l'Escola de les Flors al municipi de Fontanilles (Baix Empordà) i des del mateix any imparteix tallers de sensibilització al món vegetal  a escolars de primària i secundària i a adults d'arreu del país. És autora dels llibres Essències, Dones d'aigua i coautora amb Cristina Bota de la Guia del Recol·lector.

Arxivat a: Artesania, Flors
comments powered by Disqus