La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > Els ciclistes de Sants ja no estan de pega

Revista

Els ciclistes de Sants ja no estan de pega

"XXI Vuelta ciclista a Cataluña. Gran Premio Pirelli. Unión Deportiva de Sans". Cartell de 1941 litografiat, signat per Ricardo AiA. Exposat a l’Arxiu Municipal de Barcelona Districte Sants-Montjuïc.
20/05/2015

Els ciclistes de Sants van arribar al taller garranyigant, més que no pas pedalant! Estrips, fòxing, enfosquiment, fragilitat, acidesa… Tots aquests danys han estat curosament tractats perque puguin fer meta esplendorosos a l’arxiu de Sants-Montjuïc, on estan exposats. Perquè, qui diu que en apropar-se a la vuitantena no es pot fer goig o anar en bicicleta? Fixeu-vos sinó amb en Ricardo, el ciclista… qui l’ha vist, i qui el veu: dóna una catalana volta, i les que faci falta, a cartells molt més joves!

comments powered by Disqus