La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > "Vida gitana i cants moravis", programa de la Coral Càrmina al Palau de la Música Catalana

Revista

"Vida gitana i cants moravis", programa de la Coral Càrmina al Palau de la Música Catalana

17/06/2015

Els amants del romanticisme i del cant coral, teniu l'oportunitat d'anar a escoltar aquest dissabte a la Coral Càrmina, que us interpretarà: la integral de cançons gitanes de Schumann i Brahms, més les Sis cançons de Moràvia de Dvorák/Janacek, culminades per un dels meravellosos poemes corals de Taltabull "Cant de Maig, cant d'alegria".


Quan i on?

20 de juny de 2015, a les 19 h,

a la Sala Petit Palau del Palau de la Música Catalana

 

Programa

Zigeunerleben op. 23 nr.3 – R. Schumann
Zigeunerlieder op. 103 – J. Brahms
Sis cançons de Moràvia – A.Dvorák / L. Janacek
Cant de maig, cant d’alegria – C. Taltabull

 

Intèrprets

Coral Càrmina
Pierre Réach, piano
Daniel Mestre, direcció

 

Aquest concert extraordinari s'emmarca dins de la celebració del 50è aniversari del Festival Internacional de Cant Coral de Barcelona, i comptarà amb la participació de la Coral Càrmina, dirigida per Daniel Mestre,  i del Cor Ariadna de l'Agrupació Cor Madrigal, dirigit per Júlia Sesé. A més, el concert comptarà amb la col·laboració del pianista Pierre Réach.

Durant el concert es presentarà a la societat musical catalana el proper Simposi Mundial de Música Coral, que  se celebrarà a Barcelona l'any 2017, organitzat per la Federació Catalana d'Entitats Corals i la International Federation of Choral Music. 

 

Entrada: 8 Euros

Entrada reduïda amb carnet de cantaire de la FCEC: 5 euros (el descompte s’aplicarà personalment a les taquilles del Palau)


Comprar entrades   

 


Arxivat a: Música, Cant Coral
comments powered by Disqus