La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > Ruta cultural: Ave Barcino!

Revista

Ruta cultural: Ave Barcino!

23/06/2015

Ruta romana: Fa 2000 anys una colla de legionaris retirats, després de lluitar a les guerres càntabres, s’establiren al pla de Barcelona per gaudir d’un merescut descans en una zona fèrtil, ben comunicada i amb moltes possibilitats...creen la Colonia Iulia Augusta Faventia Paterna Barcino, en definitiva la nostra Barcelona, una ciutat residencial, petita, tranquil·la i que amb el temps esdevindrà un important port comercial.

Ruta romana: Fa 2000 anys una colla de legionaris retirats, després de lluitar a les guerres càntabres, s’establiren al pla de Barcelona per gaudir d’un merescut descans en una zona fèrtil, ben comunicada i amb moltes possibilitats...creen la Colonia Iulia Augusta Faventia Paterna Barcino, en definitiva la nostra Barcelona, una ciutat residencial, petita, tranquil·la i que amb el temps esdevindrà un important port comercial.  


Itinerari:

 • Plaça Vila de Madrid
 • Aqüeducte
 • Plaça Ramon Berenguer
 • Plaça del Rei
 • Temple d'August
 • Plaça Sant Jaume
 • Pati Llimona
 • Plaça de la Verònica
 • C/ Avinyó
 • C/ Call num 1
 • c/ Banys nous num 16
 • Plaça Frederic Marès

 

Data: dimecres 1 de juliol 2015
Hora: 18h
Durada: 2h
Places limitades: 25 persones
Punt de trobada: Plaça Vila de Madrid
Inscripció: 12€ per persona
Pagament per transferència
Sol·licitar dades bancàries per fer transferència: (Necessites javascript per veure aquest correu-e) 

comments powered by Disqus