La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > L'ALEGRIA DE LA VEU - Fitzmaurice Voicework®

Revista

L'ALEGRIA DE LA VEU - Fitzmaurice Voicework®

05/07/2015

Aquest dijous 9 de juliol, a Eòlia (Escola Superior d'Art Dramàtic) no us perdeu aquest taller del mètode Fitzmaurice Voicework®, amb Marta Fiol, cantant lírica i musicoterapèuta.

 

Respirar, conèixer la nostra veu, divertir-nos fent sons, expressar-nos, parlar, cantar, improvisar, crear una petita performance sonora…. Fem sons, taral·legem, xiuxiuegem, cantem, xisclem… Vine a gaudir/sentir/expressar-te amb la teva veu, en un viatge en companyia. Comparteix aquest joc amb d’altres veus, tornem junts a l’alegria de l’exploració sonora. No cal saber música ni cant.

 

Taller amb Marta Fiol, cantant i formadora del mètode

Dijous 9 de juliol, de 17h a 21h (Total 4h)
Preu: 38€

 

Eòlia - Tricicle + Dagoll Dagom

Escola superior d'Art Dramàtic

Dep. Expressió oral i dicció

Casp 82, baixos- 08010 Barcelona

 

Podeu contactar directament amb Marta Fiol: (Necessites javascript per veure aquest correu-e) 

 

MARTA FIOL

Cantant lírica i musicoterapeuta, és professora certificada de Fitzmaurice Voicework®. Com a docent emfatitza no només les connexions entre cos, respiració, veu i emocions, sinó també el desenvolupament de la creativitat i el plaer en la veu parlada, cantada i la improvisació vocal. Com a artista s'ha interessat sempre pels recitals escènics i el cabaret clàssic i ha estat compromesa en la difusió de la música contemporània, estrenant nombroses obres. La seva curiositat per la relació entre veu, música i els diferents aspectes de la comunicació l'ha dut a dirigir un departament editorial, produir i dirigir espectacles educatius i impartir formació en diversos àmbits. En l'actualitat és també candidata a professora del Mètode Feldenkrais.

comments powered by Disqus