La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > Aquesta setmana publiquem l'entrevista a Teresa Juvé, escriptora, professora i dona d'acció

Revista

Aquesta setmana publiquem l'entrevista a Teresa Juvé, escriptora, professora i dona d'acció

12/12/2015

Teresa Juvé Acero, nascuda a Madrid el 7 de febrer de 1921, és escriptora.

El mes de març d'enguany l'editorial Meteora li va publicar “Tu ets jo”, un llibre autobiogràfic que vam trobar molt interessant. Des de Promoartyou ens vam posar en contacte amb l'editorial perquè volíem fer-li una entrevista. Vam anar fins a casa l'autora, a Esclanyà, i l'hora de conversa que havíem programat es va convertir en tres.

Ja sabem que a Internet els materials que s'hi publiquen han de ser curts, que als internautes tres minuts de vídeo o més de mitja pàgina d'escrit se'ls fan llargs i no els acaben. Però ens ha vingut bé de saltar-nos aquesta norma. Hem transcrit l'entrevista, l'hem ordenat per temes i us la presentem en tres parts. La vida de la Teresa Juvé, la seva personalitat, la seva obra i el seu exemple s'ho valen.

El butlletí d'aquesta setmana és, doncs, un homenatge a la dona i a l'autora. Des d'aquí li agraïm el temps que ens ha dedicat i la seva amabilitat; i a l'editorial Meteora que ens hi hagi posat en contacte.

Si també us ve bé de saltar-vos la norma, ja veureu que no us en penedireu. Bona lectura!

 

L'Equip Promoartyou


-------------------------

 

Llegir la primera part de l'entrevista: LITERATURA I EXILI

Llegir la segona part de l'entrevista: LLENGÜES I PEDAGOGIA

Llegir la tercera part de l'entrevista: RETORN, POLÍTICA I "PORTANTVEUS".

 

 

 

comments powered by Disqus