La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > El bo i millor de l'havanera es troba amb la soprano Indira Ferrer-Morató a “El cafè de l'Havana”.

Revista

El bo i millor de l'havanera es troba amb la soprano Indira Ferrer-Morató a “El cafè de l'Havana”.

23/01/2016

El dia 31 de gener a les 19h al teatre Sagarra de Santa Coloma de Gramenet tindreu l'oportunitat d'assistir a “El cafè de l'Havana”. Un espectacle divertit i original, que combina l'humor amb el teatre còmic i les havaneres.

A partir de l'argument teatral escrit per Carles Casanovas, director del grup “Port Bo”, i amb l'excusa d'aclarir on varen sorgir per primer cop les havaneres, si a l'Escala o a Palafrugell, els dos grups més antics i representatius de casa nostra “Els Pescadors de l'Escala” i el mateix “Port Bo” expressen la seva rivalitat i la seva mal dissimulada competència a través de la paròdia, el sarcasme i l'humor.

Qui farà d'àrbitre? Qui posarà finalment les coses a lloc? Doncs, serà la mateixa soprano Indira Ferrer-Morató que, en el paper d'una mulata que va recordant i comparant les havaneres del nostre país amb les del seu, Cuba, anirà llimant les diferències. Al cap i a la fi, tot i la rivalitat, als dos grups el uneix la nostàlgia de la llegenda caribenya que és representada per la mateixa Indira.

Antoni Mas, que ha arranjat les cançons d'aquest espectacle, acompanyarà les trifulgues a “El cafè de l'Havana” amb el seu piano i mirarà que ningú no hi prengui mal.


http://www.gramenet.cat/temes/cultura/teatre-sagarra/programacio-estable/

comments powered by Disqus