La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > CONCERT "DONES". Ens hi acompanyes?

Revista

CONCERT "DONES". Ens hi acompanyes?

Palau Falguera a Sant Feliu de LLobregat (Barcelona)
29/02/2016

Indira Ferrer junt amb el pianista Manel Ruiz, el diumenge 6 de març a les 18.30 hores de la tarda estrenaran un format de concert d'allò més innovador. Tot centrant-se en la figura femenina, han realitzat un recorregut per les diferents etapes i sentiments que pot experimentar la dona a llarg de la seva vida.

Les diferents àries i cançons no han estat plantejades simplement perquè sí, ans al contrari: sempre hi trobarem una lògica que, a tall de poema, ens introdueix en el perquè de la música. HI trobarem frases cèlebres de dones que al llarg del temps han lluitat per la igualtat. I és que homes i dones són el mateix, en tant que éssers vius i humans; i per tant mereixen la mateixa consideració, privilegis i llibertats.

 

“No es pot trovar la pau sense evitar la vida”

(Virginia Woolf)

 

Dit per la mateixa Indira:

"El Manel Ruiz (piano) i jo hem ideat un nou programa de concert que fa un temps ja us vaig anunciar. És el "dones" però ara l'hem fet avançar fins a fer-lo més personal i autèntic."Dones" ens parla dels diferents moments que pot viure la dona al llarg de la seva vida. La poesia i la música de les paraules en són el fil conductor. L'estrena tindrà lloc aquest proper diumenge dia 6 de març a l'Auditori del Palau Falguera de St. Feliu de Llobregat, a les 18.30h. Ens hi acompanyes?"

 

El nostre particular pensament. El que ens motiva per fer aquest concert :

“Hem volgut portar a terme aquest programa de concert desitjant fer-li un homenatge a la dona, però no solament pensant en ella sinó també en tots els homes que contribueixen a través del seu pensament a situar-la al lloc que es mereix. Així mateix volem destacar la lluita que molts d’ells fan per que, cada cop més, la dona esdevingui ben valorada dins la societat. Actualment podem comprovar que, tot i que queda molt per fer, la figura femenina comença a ocupar llocs importants a les diferents àrees professionals i socials; i és que, en definitiva, tan homes com dones hem de gaudir dels mateixos drets i privilegis. Simplement perquè som persones”

Us deixem alguna de les peces que hi trobareu amb la corresponent frase de reflexió:

  • La desesperació de la que estima, la humiliació i la tristesa de l’engany.
  • Porgi amor de “Cosí fan tutte” (Mozart)
  • Els bons costums, el que ha de ser i el que està bé. La dona sota unes normes imposades per a homes, MAI MÉS!  
  • El Malakov (Edelmann)   


Destaquem les fotos realitzades pel fotògraf Ricard AlonsoDONES per la Scena e pronta 2011

 

MÉS ! Actes entorn la dona  a Sant Feliu de LLobregat

Arxivat a: Música, Clàssica, Teatre
comments powered by Disqus