La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > COM ERA D'ESPERAR: EL TRIBUT A SONDHEIM DE JOAN VÁZQUEZ, JA EN CD!

Revista

COM ERA D'ESPERAR: EL TRIBUT A SONDHEIM DE JOAN VÁZQUEZ, JA EN CD!

03/06/2016

Joan Vázquez presenta el seu CD 'SOMETHING'S COMING' / Un tribut a Sondheim a Madrid i Barcelona. Apunteu la data i veniu al concert de presentació.

Alguna cosa està a punt de passar ...

Això va començar fa un any amb un concert benèfic i ha acabat essent el meu primer disc.

Amb ell vull homenatjar un dels grans del musical, Stephen Sondheim. Desitjo que gaudiu del seu art tant com jo.

 

Preu per internet  9€. Preu el mateix dia 10€. Preu CD 10€

 

Joan Vázquez, actor de musicals com Hair, Mamma Mia!, Flor de Nit, Bagdad Cafè, Merrily We Roll Along o Rent, s'acompanya ell mateix al piano, interpretant alguns dels temes més emblemàtics del compositor Stephen Sondheim, guanyador de l'Oscar i autor de musicals com Company, Sweeney Todd, A Little Night Music, Sunday in the Park with George, Merrily We Roll Along, Follies o Into the Woods, i de les lletres de West Side Story o Gypsy.

'Something' s Coming: un tribut a Sondheim 'es va estrenar a Luz de Gas, Barcelona, l'octubre de 2015. El 2016 ha fet temporada al Teatre Gaudí de Barcalona i es va estrenar a Madrid en el Nuevo Teatro Alcalá.

 

EL RESSÒ

Tal i com diuen els de BWW (BRODWAY WORDL) EXCLUSIVE:

SOMETHING'S COMING és el títol d'aquest homenatge en el qual Joan Vázquez repassa els temes més representatius de Sondheim - des de 'Losing My Mind' fins a 'Send In The Clowns' passant per 'Good Thing Going' o 'Being Alive'. En el seu tribut personal posa piano i veu a les melodies de l'autor.

Per a tots aquells que vulguin gaudir d'aquest tribut en directe, els dies 8 de juny a Madrid a les 21h a l'Off de la Llatina (mossos, 4) i el 11 de juny a Barcelona a les 18.30h al Bogart (Av. Diagonal, 426) el cantant i pianista presentarà aquest àlbum.

Joan Vázquez va debutar el 1999 al Teatre Principal de Barcelona en la primera producció de Rent, com a membre de l'ensemble. A més, en els seus crèdits compta amb títols com My Fair Lady, Gaudí o Bagdad Café. Va ser Frank a Merrily we roll along, Sky a Mamma Mia! i va protagonitzar la producció de 2010 de Hair en el paper de Claude. També ha estat el responsable de les adaptacions de musicals com Jugant a Rodgers, Fama, Hedwig i el centímetre cabrejat i la lletra de Dancing queen de Mamma Mia !.

¡Fes un cop d'ull a una de les joies que podràs trobar en el CD!

comments powered by Disqus