La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > Joan Vázquez debuta a Londres, amb el seu espectacle sobre Stephen Sondheim!

Revista

Joan Vázquez debuta a Londres, amb el seu espectacle sobre Stephen Sondheim!

El cantants que l'acompanyaran en el seu debut a Londres
10/10/2016

Aquest proper dissabte, 15 octubre de 2016, a les 19:00 al Crazy Coqs, dins de la de la nova temporada del festival "Live at Zédel".

Sí. Joan Vázquez fa les seves maletes i vola cap el seu debut a Londres en el Crazy Coqs per homenatjar aquest geni del teatre musical que és Stephen Sondheim. I ho farà amb el seu espectacle: "Something is comming - A Sondheim tribute', com a part de la programació de la nova temporada del festival "Live at Zédel".

Acompanyat per si mateix al piano, Joan interpreta cançons llegendàries com "Losing My Mind", "Finishing the Hat", "Send in the Clowns" o "Being Alive", mentre que entre peça i peça ens va oferint una tria d'anècdotes i cites enginyoses de Sondheim sobre l'estat de la art, l'amor i la vida.

Per a interpretar les cançons a duo, en Joan estarà acompanyat per altres estrelles convidades del West End, com ara Julie Atherton (I Love You, You're Perfect, Now Change..., Therèse Raquin (Lift, Sister Act UK Tour, The Last Five Years, Avenue Q, Mamma Mia!), Sabrina Aloueche (We Will Rock You, Els Miserables), Peter Caulfield (Herodes a Jesucrist Superstar al Open Air Theatre, One Man, Two Guvnors, Our House) i Natalie Hope (Legally Blonde, The Commitments, Sister Act, Evita, Fame) ...

Hem de dir que Joan Vázquez ha presentat recentment aquest programa en diferents sales de Barcelona i Madrid, on ha rebut  crítiques molt favorables.  I que, a más, acaba de llançar el seu àlbum CD de debut com a solista, amb les cançons de l'espectacle.

Quant al seu debut a Londres, Joan Vázquez, ha dit: "Estic encantat de tenir l'oportunitat de portar aquest homenatge al públic de Londres dins la nova temporada Zedel. Sondheim és el meu compositor preferit des de que vaig interpretar al Frank d' "Alegrement We Roll Along" a Barcelona. I aquesta admiració ha crescut a través d'aquests darrers anys, sobretot després de totes les produccions d'espectacles de sondheim que he vist a Londres. Sóc un gran fan de l'esfera del West End; i per tant, sento una emoció increïble i una tremenda responsabilitat pel fet d'estar fent el meu debut a Londres amb aquest espectacle. Espero que gaudeixin de l'art de Sondheim tant com ho faig jo ".

A continuació podeu escoltar algunes de les interpretacions que Joan Vàzquez fa dels clàssics de Sondheim:

 

Més info a la pàgina web d'en Joan, al seu Twitter i al seu Facebook.

 

 

COMPRA D'ENTRADES A LA BRASSERIE ZÉDEL   

 

comments powered by Disqus