La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > Tot a punt per a la tercera 'Ruta de música i versos pel nucli antic d’Alcanar'

Revista

Tot a punt per a la tercera 'Ruta de música i versos pel nucli antic d’Alcanar'

22/04/2017

L’edició d’enguany, que tindrà lloc el proper dissabte 22 d'abril, pretén incrementar la qualitat artística i gastronòmica i, com a novetat, inclou l’engalanament dels diferents escenaris.

Amb renovada il·lusió i després de l’èxit de participació de les darreres edicions, l'associació Musik'al Brancal presenta la III Ruta de música i versos pel nucli antic d’Alcanar, un gran espectacle cultural que invita els espectadors a gaudir a través dels diferents sentits.

La ruta s’iniciarà a les 20 h a la plaça Sant Miquel d’Alcanar i al llarg de tres hores comptarà amb la participació d’artistes locals de diferents disciplines, com la música, la poesia o la pintura, que faran les seves actuacions en punts singulars del centre històric.  

Al llarg del recorregut els espectadors escoltaran l'arpista Agnès Camacho; els rapsodes @Bachenciana “Suit Poètica Musical” i Mariola Nos; la Coral IES Sòl de Riu; els grups Delta trio i PAM; el DJ Domènech Ramal; el pianista i cantant Miguel González; el Duet de canya doble; l’Escola Municipal de Música d’Alcanar i els cantautors Lluc Carles i Noel Luna.

També descobriran un espai de creació pictòrica on el jove promesa Ivan Martínez realitzarà un mural i el pintor Llagostera juntament amb el músic Lord Waterdog portaran a terme una performance.

Els tiquets de la III Ruta de música i versos d'Alcanar inclouen una copa de vi, un obsequi sorpresa i 4 tasts de vins de les D.O.Terra Alta i Penedès i es poden adquirir de forma anticipada per 8 € al Bar Moreno, el Forn de Marià, La Volta, Menjars per emportar Mercè, Pa d'art, Peixateria Àngela i Perruqueria Lluïsa o per 10 € abans de l’inici de la ruta.

Tanmateix, els assistents podran degustar una gran varietat de tapes de menjar de la terra per 1 €, gràcies a la col·laboració de diferents establiments locals.

L’associació Música al Brancal naix l’any 2014 per la inquietud d’un grup de joves amb l’objectiu de dinamitzar culturalment el municipi, diversificar l’oferta d’activitats culturals i potenciar la participació ciutadana.

Font:   ebredigital.cat

comments powered by Disqus