La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > EL PÈNDOL UNIVERSAL Curs impartit per MONTSERRAT BAIGET

Revista

EL PÈNDOL UNIVERSAL Curs impartit per MONTSERRAT BAIGET

Montserrat Baiget
19/06/2017

BARCELONA, 30 DE JUNY I 1-2 DE JULIOL DE 2017

És el pèndol universal una eina màgica o es tracta d'una extensió de tu mateix/a?

Et convidem a investigar la seva receptivitat vibratòria per descobrir així, els diferents tipus d'informació invisible i impalpable.

 

PRESENTACIÓ

Treballo el pèndol Universal des de l'any 1998. Prèviament havia après radioestèsia, matèria en la qual em va iniciar Mika Widmanska. Gràcies a ella, conec Alina Jaszczuk, la qual m'ensenya la utilització del Pèndol Universal.

A través de la pràctica diària d'aquest instrument, vaig començar a desenvolupar un mètode propi segons anava descobrint-ne les possibilitats d'ús, i confirmant amb les conseqüències de l'experiència, el valor i la capacitat que hi ha en el pèndol per poder abordar gran diversitat de situacions i circumstàncies.  Paral·lelament, a més, això em permetia el fet d'anar ampliant el meu propi potencial de sensibilitat i percepció.

Per tant, ofereixo aquest taller com a una possibilitat de compartir amb tots vosaltres aquesta experiència i donar a conèixer aquesta gran eina que és el Pèndol Universal.

 

— Montse Baiget —

 

HORARI

divendres 30 de juny, de 17:00 a 20:00 h

dissabte 1 de juliol, de 10:00 a 14:00 h i de 15:30 a 19:00 h.

diumenge 2 de juliol, de 10:00 a 14:00 h


PROGRAMA

PRIMER BLOC (DIVENDRES):

-  Introducció al concepte de radiestèsia
-  Utilitats i funcionament
-  El pèndol / Els pèndols
-  El test radiestèsic i el moviment del pèndol
-  Cerca del codi propi

-  Exercicis pràctics

 

 

SEGON BLOC (DISSABTE I DIUMENGE):

-  Què és el Pèndol Universal
-  Bélizal Chaumery Morel, els constructors del Pèndol Universal i l’ona de forma
-  Utilització del Pèndol Universal segons els seus creadors

-  Teoria i pràctica:

o Mètodedediagnòstic

o Tractament

-  La canalització presencial
-  La canalització a distància
-  Treball amb biòmetres

-  Altres mètodes

 

PREU

250 €

Es podrà disposar d’un pèndol universal per practicar i conèixer l’instrument. Posteriorment, tothom qui vulgui podrà comprar el pèndol.
S’entregarà carpeta amb material.

 

RESERVA

Podeu reservar plaça enviant un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e), i adjuntant el comprovant d’un ingrés de 80 € en concepte de reserva al següent número de compte:

ES98 2100 0826 7101 0167 8225
ADREÇA: Institut de Salut Holística c/Rosselló 102, entresol 1

 

Montserrat Baiget

A banda de difondre i compartir la seva vasta experiència clínica en radioestèsia, acumulada al llarg de 20 anys, Montserrat Baiget està formada en medicina tradicional xinesa per la Universitat de Pequín i l'Hospital Xi Yuan de Beijing.

Igualment també es va especialitzar en Homeopatia Alquímica o Espagírica (medicina occidental tradicional, hereva de Paracels) per la Universitat de Girona.

Actualment, combina la pràctica d'aquestes disciplines amb el Pèndol Universal i també amb l'ensenyament de les mateixes.

Tanmateix, és membre de l'Associació acupuntura de Catalunya, l'associació professional de MTX Espanya i també de la Fundació Europea de MTC.

 

"Per a mi, el pèndol universal és una eina accessible a tots, només cal entendre que és l'expressió d'una realitat universal: l'energia i els diferents tipus que es manifesten en el nostre món, del qual el ser humà en forma part. 

El seu ús terapèutic és de gran valor, ja que ens permet actuar parcialment o totalment en la dimensió real del nostre ser: el cos físic, etèric, emocional i mental, i així poder fer front als diversos conflictes que ens causen problemes"

— Montse Baiget —

 


comments powered by Disqus