La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > L'exitós musical PAQUITO FOREVER prorroga funcions a l'Almeria Teatre de Barcelona, on romandrà fins al 26 de novembre.

Revista

L'exitós musical PAQUITO FOREVER prorroga funcions a l'Almeria Teatre de Barcelona, on romandrà fins al 26 de novembre.

10/11/2017

Després del seu èxit a Nova York, Joan Vàzquez, ens ha regalat aquesta tardor el muntatge musical PAQUITO FOREVER. Queden ja molt poques funcions i no us el podeu perdre. Reserveu aquí les vostres entrades!

PAQUITO FOREVER

És un musical original protagonitzat per Joan Vázquez (MAMMA MIA !, Merrily WE ROLL ALONG) amb llibret de Fran Arráez, música de Gerard Alonso i lletres de Fran Arráez i Frank Capdet que explica la història real de Paco Alonso: bailaor, cantaor , actor i transformista català que va començar la seva carrera al Paral·lel als anys 50 i va recórrer tot el món ballant i cantant amb les revistes més famoses, els ballets més aclamats i els artistes més emblemàtics d'aquells temps; instal·lant a Nova York i vivint la vida amb una llibertat que a la seva terra no podia tenir.

PAQUITO FOREVER està dirigit per Víctor Álvaro (Don Quichotte, AI, CARMELA!). Va treballar amb Joan Vázquez per primera vegada en FLOR DE NIT - EL CABARET de la companyia Gataro, espectacle guanyador del Premi Butaca 2015 al Millor Musical, que es va tornar a reposar amb èxit la temporada passada. En ell, Joan interpretava a Paquito, paper que Paco Alonso va crear l'Flor de Nit original de Dagoll Dagom de 1992. Un personatge que el mateix Alonso sempre deia que semblava que el mateix Vázquez Montalbán li havia escrit a mida.

Les funcions tenen lloc de dimecres a diumenge i les entrades es poden aconseguir en aquest enllaç.

Darrer dia: diumenge 26 de novembre!

Entrades a partir de 19€


Aquí en teniu un tastet

 

Los sueños e ilusiones de Paquito Vázquez

CRÍTICA DE FERNANDO SOLLA
REVISTA "EN PLATEA"

"El Almeria Teatre abre las puertas de nuevo al emblemático Paco Alonso y lo convierte en protagonista absoluto de su propia historia. De la mano de Joan Vázquez, Paquito Forever Se convierte en una estupenda crónica musical que va mucho más allá del biopic y retrata una época histórica concreta y cómo la vivía el gremio de trabajadores del espectáculo....

Llegir la crítica sencera

 

comments powered by Disqus