La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > Stan&Owsky

Revista

Stan&Owsky

17/11/2017

Lectura dramatitzada de l’espectacle de cia Sargantana amb el que es va inaugurar La Vilella fa cinc temporades La lectura dramatitzada tindrà lloc el 19 de novembre a les 18h, i comptarà amb la presència dels actors originals de l’obra Stan&Owsky.

STAN&OWKSY

Diumenge 19 de novembre a les 18h

 

Dos fundadors d’una companyia, es troben sols en un teatre aïllat sense res més a fer que esperar que algú arribi i pugui començar la representació. Però la gelada i ben aviat la neu fan cada cop més improbable aquesta possibilitat. És dins d’aquest ambient de solitud i tensió on es desperten tots els dimonis de la relació de Stan i Owsky entreells i amb el món del teatre. Frustracions, enveges, necessitats vitals, pors, en definitiva, la corrosió d’una llarga relació teatral sortirà a la superfície amb l’energia d’anys de contenció.

 

FITXA ARTÍSTICA:

_Direcció i text: Jordi Pérez i Soldevila
_Intèrprets: Saoro Ferre, Jordi Pérez

Arxivat a: Teatre
comments powered by Disqus