La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > My low cost revolution (justificaciones del porqué soy una radical de mierda)

Revista

My low cost revolution (justificaciones del porqué soy una radical de mierda)

20/11/2017

L’espectacle és una creació pròpia de cia FAC i estarà en cartell a La Vilella Teatre del 23 de novembre al 17 de desembre

_SINOPSI

Som uns radicals de merda. Hem intentat participar en moviments radicals, formar part d’un col·lectiu que es presti a allò radical, canviar el món a hòsties si calia i no hem pogut. El tipus de misèria on es troba enfonsada aquesta societat complexa converteix la qüestió revolucionària en una constant inabandonable ns l’apocalipsis de cadascun. No és cosa d’unes hores, d’uns dies, inclús d’uns mesos, no, això té a veure amb l’existència, amb carregar-te de paciència i lluitar a FULL. All day, all night. Ens deshumanitzem i cosiquem: som números per la Seguretat Social, IP’s per Facebook, DNI’s per l’Estat, coses per les nostres veïnes. Això fa que acabem navegant soles pel planeta, a sentir-nos sense suport, fora de cap possible comunitat, de cap conguració de cooperació. Soles davant el perill. Això és un homenatge al no estar sempre a tope. Una investigació sobre com podria ser la nostra revolució i quins avismes hi ha entre la teoria de carrer i la pràctica d’accionar. Hi ha gent que lluita i una altra que protesta. El natural, sense generar un artici.

_FITXA ARTÍSTICA

Creació: FAC en col·laboració amb les intèrpretes

Direcció i dramatúrgia: Francesc Cuéllar

Text: FrancescCuéllar

Espai: SergiCerdán

Moviment: Gaia Bautista

Producció: AnnaMaruny

Tècnic de so i il·luminació: Alejandro Bordanove

Cartell: Maria Ramon

Intèrprets: Agnés Jabbour, Glòria Ribera y Paula Sunyer

Arxivat a: Teatre
comments powered by Disqus