La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > Migrante (basado en testimonios reales)

Revista

Migrante (basado en testimonios reales)

08/01/2018

de cia Parece una Tontería i El Corifeu Teatre de l'11 al 28 de gener de 2018 (el 20 de gener no hi ha funció!) Un partit de futbol, un selfie, una embarcació, el desert, un marica, un penalti, un altre marica, el mar, cíclops, l'immens mar, una cervesa ben freda, sirenes, 5 personatges, 5 històries... Basat en testimonis reals, MIGRANTE és la veu de tots aquells que han deixat el seu país a la recerca d'un lloc millor. Un cant a tots aquells que, esperançats, ens recorden que les fronteres haurien de ser només línies imaginàries.

de l'11 al 28 de gener de 2018
(el 20 de gener no hi ha funció!)

 

Un partit de futbol, un selfie, una embarcació, el desert, un marica, un penalti, un altre marica, el mar, cíclops, l'immens mar, una cervesa ben freda, sirenes, 5 personatges, 5 històries... Basat en testimonis reals, MIGRANTE és la veu de tots aquells que han deixat el seu país a la recerca d'un lloc millor. Un cant a tots aquells que, esperançats, ens recorden que les fronteres haurien de ser només línies imaginàries.


_EQUIP CREATIU

DIRECCIÓ: Giselle Stanzione i Neilor Moreno.
DRAMATÚRGIA: Rosa Molina, Sergio Álvarez i Juan Pablo Mazorra
ACTOR: Juan Pablo Mazorra
VIDEO: Mayra Luna
FOTOGRAFIA: Siziana Reiser
PRODUCCIÓ: Parece una Tontería i El Corifeu Teatre
IDIOMA: Castellà
CLASSIFICACIÓ: adolescents i adults (+16)
DURADA: 80min

*Un projecte recolzat per l'Instituto Municipal de Arte y Cultura de Puebla (IMACP, Mèxic) i pel Centre cívic Torre Llobeta (Barcelona).

 

_INFORMACIÓ PRÀCTICA

De dijous a dissabte a les 21h

Diumenges a les 20h

Reserves a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o fent click aquí

Arxivat a: Teatre
comments powered by Disqus