La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > Sommes-nous?

Revista

Sommes-nous?

08/01/2018

Un espectacle visual, físic i musical per a tots els públics. En una cerca desesperada i carregada d'humor, cinc artistes s'enfronten a preguntes que abasteixen els aspectes més diversos de l'existència: la vida, la mort, l'amor, l'amistat, l'humor, la propietat, l'esperança... Preguntes que ens fem tots en algun moment per comprendre qui som.

de cia Si tu t'imagines

20 de gener a les 21h  /   21 de gener a les 18h

Un espectacle visual, físic i musical per a tots els públics. En una cerca desesperada i carregada d'humor, cinc artistes s'enfronten a preguntes que abasteixen els aspectes més diversos de l'existència: la vida, la mort, l'amor, l'amistat, l'humor, la propietat, l'esperança... Preguntes que ens fem tots en algun moment per comprendre qui som.

 

_FITXA ARTÍSTICA

Direcció: Olivier Décriaud
Ajudant de direcció: Stéphane Levy
Intèrprets: Joel Guadeño, Marc Lorenzo, Neilor Moreno, Siziana Reiser, Raquel Banal
Producció: cia. Si tu t'imagines

 

_INFORMACIÓ PRÀCTICA

Dissabte 20 de gener a les 21h

Diumenge 21 de gener a les 18h

Reserves a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o fent click aquí

 

Arxivat a: Dansa, Teatre
comments powered by Disqus