La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > Teatre

Teatre

L'actualitat artística i cultural explicada en primera persona

 1. 08/01/2018
  Un espectacle visual, físic i musical per a tots els públics. En una cerca desesperada i carregada d'humor, cinc artistes s'enfronten a preguntes que abasteixen els aspectes més diversos de l'existència: la vida, la mort, l'amor, l'amistat, l'humor, la propietat, l'esperança... Preguntes que ens fem tots en algun moment per comprendre qui som.
  Arxivat a: Dansa, Teatre
 2. 08/01/2018
  de cia Parece una Tontería i El Corifeu Teatre de l'11 al 28 de gener de 2018 (el 20 de gener no hi ha funció!) Un partit de futbol, un selfie, una embarcació, el desert, un marica, un penalti, un altre marica, el mar, cíclops, l'immens mar, una cervesa ben freda, sirenes, 5 personatges, 5 històries... Basat en testimonis reals, MIGRANTE és la veu de tots aquells que han deixat el seu país a la recerca d'un lloc millor. Un cant a tots aquells que, esperançats, ens recorden que les fronteres haurien de ser només línies imaginàries.
  Arxivat a: Teatre
 3. 13/12/2017
  De quan tot filava quan filava no és un projecte plantejat com a obra, és una trobada amb vosaltres al voltant d'una dramatúrgia sorgida d'un procés de recerca. És la punta de l'iceberg de mesos d'investigació, un conjunt d'escenes que volen apropar-vos el món en el qual ens hem endinsat: les dones a les colònies tèxtils.
  Arxivat a: Teatre
 4. 13/12/2017
  Aquesta 5a temporada iniciem un nou cicle que regularment omplirà l’escena de La Vilella amb propostes al voltant de la poesia més actual. En col·laboració amb l’actor i poeta Salva Soler, propostes de poesia escènica, poesia oral, poetry slam i spoken word s’apoderaran de la sala amb la intensitat de les paraules.
  Arxivat a: Poesia, Teatre
 5. 20/11/2017
  L’espectacle és una creació pròpia de cia FAC i estarà en cartell a La Vilella Teatre del 23 de novembre al 17 de desembre
  Arxivat a: Teatre
 6. 17/11/2017
  Lectura dramatitzada de l’espectacle de cia Sargantana amb el que es va inaugurar La Vilella fa cinc temporades La lectura dramatitzada tindrà lloc el 19 de novembre a les 18h, i comptarà amb la presència dels actors originals de l’obra Stan&Owsky.
  Arxivat a: Teatre
 7. 15/11/2017
  Aquesta 5a temporada iniciem un nou cicle que regularment omplirà l’escena de La Vilella amb propostes al voltant de la poesia més actual. En col·laboració amb l’actor i poeta Salva Soler, propostes de poesia escènica, poesia oral, poetry slam, spoken word s’apoderaran de la sala amb la intensitat de les paraules.
  Arxivat a: Poesia, Teatre
 8. 09/11/2017
  "Li/ea/ving – Acte I" és un muntatge on es convida el públic a viure els últims moments de tres personatges abans que abandonin per sempre la seva llar.
  Arxivat a: Teatre
 9. 27/09/2017
  Imagineu-vos una festa. Vosaltres l’heu organitzada. Sona música. Hi ha gent ballant, rient, bevent. L’ambient és alegre, distès. I al racó, apartada de tot, sola, hi ha aquella persona a qui tothom ignora. La persona que tot ho observa. La que tot ho sap. La persona solitària del racó. Benvinguts.
  Arxivat a: Teatre
 10. 27/09/2017
  Aquesta 5a temporada iniciem un nou cicle que regularment omplirà l’escena de La Vilella amb propostes al voltant de la poesia més actual. En col·laboració amb Salva Soler, propostes de poesia escènica, poesia oral, poetry slam, spoken word s’apoderaran de la sala amb la intensitat de les paraules.
  Arxivat a: Poesia, Teatre
 11. 29/02/2016
  Indira Ferrer junt amb el pianista Manel Ruiz, el diumenge 6 de març a les 18.30 hores de la tarda estrenaran un format de concert d'allò més innovador. Tot centrant-se en la figura femenina, han realitzat un recorregut per les diferents etapes i sentiments que pot experimentar la dona a llarg de la seva vida.
  Arxivat a: Música, Clàssica, Teatre
 12. 23/01/2016
  El dia 31 de gener a les 19h al teatre Sagarra de Santa Coloma de Gramenet tindreu l'oportunitat d'assistir a “El cafè de l'Havana”. Un espectacle divertit i original, que combina l'humor amb el teatre còmic i les havaneres.
 13. 22/01/2016
  Aquesta setmana destaquem el perfil a Promoartyou de MhelenaLesPersonalitats. Una artista polifacètica i contacontes que amb el cant, la paraula, la dansa i el saber fer dalt de l'escenari, ofereix espectacles i tallers per a grans i petits.
  Arxivat a: Dansa, Música, Teatre
 14. 24/11/2015
  Workshop de la Cia.Sargantana dirigit per Jordi Pérez
  Arxivat a: Teatre
 15. 03/11/2015
  Cia. Sargantana obre convocatòria per a incloure noves actrius al grup de recerca sobre la interpretació.
  Arxivat a: Teatre
 16. 05/07/2015
  Aquest dijous 9 de juliol, a Eòlia (Escola Superior d'Art Dramàtic) no us perdeu aquest taller del mètode Fitzmaurice Voicework®, amb Marta Fiol, cantant lírica i musicoterapèuta.
 17. 30/04/2015
  L'ALLAU EL TERRIBLE Titelles combinats amb kamishibai… Aquest conte de Taï- Marc Le Thanh ens convida a viatjar fins les estepes de Mongòlia on trobarem a L’Allau i el seu biso Aristòtil.
  Arxivat a: Literatura, Relats, Teatre
 18. 24/03/2015
  La mezzo Barcelonesa afincada a Suïssa recentement va ser escollida Jove Promesa pel festival de Lied “LifeVictoria Barcelona 2014” dins del programa New Generation. Aquest mes d' Abril serà a Madrid representant el rol de Patge dins de “La cantada vida y muerte del general Malbrú” de Jacinto Valledor.