La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Què és Promoart? > Avantatges

Avantatges

Multiplica per 10 els teus contactes

Promoart és una xarxa social i professional alhora. No només et veuran els teus contactes, sinó els contactes de tots els artistes inscrits. A curt termini, pots arribar a multiplicar per 10 les visites a la teva pròpia web o als teus esdeveniments.

El nostre butlletí arriba ja a 12.000 adreces i professionals

Promoart envia les notícies de la revista, els actes de l'agenda i les novetats de l'aparador a tots els programadors i públic interessat en l'actualitat artística i cultural. La nostra base de dades està acuradament segmentada per evitar al 100% l'efecte brossa. Rebràs només la informació que t'interessi.

Estalvi de temps

Publicant primer una notícia en aquest portal, automàticament apareix al Facebook, Twitter , Linkedin, Google + i Pinterest de Promoart. I també a les plataformes del propi artista: Facebook o Twitter,... 

Aparador per exposar i vendre la teva obra

Promoart no fa la venda directa, ni es queda cap comissió sobre la posterior compra. Simplement t'ofereix un aparador especialitzat de gran extensió i projecció pública.

Intercanvi internacional assegurat

Arriba als promotors tant d'àmbit local com estatal i internacional. Promoart és una plataforma editada en català, castellà i anglès. I projectada per al foment de l'intercanvi artístic entre països.

"Feedback" amb el públic

Les notícies i articles poden ser comentats per tots els usuaris. L'artista o empresa pot anunciar les ofertes que cregui oportunes, mantenir una comunicació directa amb el seu públic i rebre'n les valoracions.