La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

AMOR, DEIXA'M DORMIR

 

Després de “Portes endins”, Carme Ballús ha publicat el seu segon volum de contes, que duu per títol “Amor, deixa’m dormir”. La majoria dels divuit relats que el componen exploren el territori vital de la vellesa, sovint amb una mirada crítica i sorneguera. El recull retrata situacions en què ens trobem tots un dia o altre i que, en general, no ens agrada treure a la llum: les petites mesquineses, les fragilitats físiques, la soledat, els maltractaments. També mostra l’amor, la solidaritat i la tendresa. Els contes de la Carme Ballús sembla que siguin una finestra oberta per on observar el retrat subtil de les realitats més properes i que, sovint, ni tan sols copsem fins que algú, com ella, ens les posa davant dels ulls en forma d’història.

De la mà dels contes ens acostem a personatges que podem ser nosaltres o els nostres parents, veïns o amics. Llegim i ens hi reconeixem com en un mirall que havíem intentat deixar oblidat a l’habitació dels mals endreços. La seva prosa nítida i sincera, no exempta de tocs d’humor, ens atrapa i ens fa pensar. Són contes per llegir a glops en moments tranquils.

El perfil de l'artista:

  • Carme Ballús

    Literatura

    CONTES I ALTRES HERBES

    Escric  relats breus, contes, microrelats i articles d'opinió. Fins ara he publicat dos reculls de contes: "Portes endins" i "Amor, deixa'm dormir", a la col·lecció  “Marcòlic” de l’editorial Alpina. Els meus microrelats es poden trobar al blog d’en J.Masó “La bona confitura”. També tinc publicada una novel·la d'autoria conjunta, "L'artefacte". 

    (Necessites javascript per veure aquest correu-e) | 650127969